ТАЯ ВЛАСТ Я НЕ ПУСКАМ!

https://svobodnoslovo.eu/politika/taya-vlast-ya-ne-puskam/2520 SvobodnoSlovo.eu
ТАЯ ВЛАСТ Я НЕ ПУСКАМ!

Този път Нинова успя да ме изненада. Мислех, че е все пак политик с опит и мисъл. Но тя упорито се държи за властта като наркоман за последната си доза. С впечатлението, че светът ще свърши, ако БСП напусне властта. Защо ли ми напомня за Борисов, който общо взето твърдеше, че планетата ще спре да се върти и ще се отмени гравитацията, ако той не е на власт.

Потъващият кораб на промяната завлича всичко и всички със себе си. А БСП като стара партия и най-голямата лява такава би трябвало да има повече политически усет. Това, което направиха днес, повече прилича на политическо харакири. А имаха възможност да се измъкнат с по-малко щети от тази ситуация. Че циркът на правителството Петков скоро ще приключи, се знаеше още при съставянето му. Въпросът не беше дали, а кога. Но БСП, за първи път от години видяла власт, предаде избирателите си за постове и заплати.

Подкрепи декларацията, че Русия е агресор. Гласува за решение за изпращане на "военно-техническса" помощ за Украйна. Отказваше да види износът на оръжие за там въпреки доказателствата. Подкрепи еврото. А избирателите им продължават да потъват в мизерия и бедност и в несигурност за утрешния ден. И Нинова, вместо да види докъде са докарали държавата и народа канадските далавераджии, се вкопчва като удавник за тях.

Но пък, както се казва, никога не трябва да пречим на врага да греши. Особено когато той самият е положил всички усилия да те превърне във враг!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.