Тия хора са толкова гъвкави и обиграни във врътките и слагачеството, че не случайно им викат безгръбначни. 😁

https://svobodnoslovo.eu/politika/tiya-hora-sa-tolkova-gavkavi-i-obigrani-vav-vratkite-i-slagachestvoto-che-ne-sluchayno-im-vikat-bezgrabnachni/26880 SvobodnoSlovo.eu
Тия хора са толкова гъвкави и обиграни във врътките и слагачеството, че не случайно им викат безгръбначни. 😁

От това, което виждам най-големите хейтъри по отношение на Радев са умно-кресливците, които само преди три години падаха на колене пред техния президент, а после атаманът Ристьо се похвали, че две трети са го подкрепили на изборите.

Та в тая връзка с любопитство очаквам другата седмица за да видя след фръцването на Киретата и внасянето на празна папка, как Ристьо и Гномът ще почнат да пълзят в краката на същия Президент и да се самопредлагат да им връчи третия мандат. И ако това стане факт ще бъде голямо забавление да слушаме от сектантите как Радев е проявил огромна мъдрост и невероятно държавническо поведение.

Тия хора са толкова гъвкави и обиграни във врътките и слагачеството, че не случайно им викат безгръбначни.

Daniel Bojilov

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.