Тошко Йорданов: Да видим след този ултиматум на ГЕРБ колко са склонни на самоунижение ПП-ДБ

https://svobodnoslovo.eu/politika/toshko-yordanov-da-vidim-sled-tozi-ultimatum-na-gerb-kolko-sa-sklonni-na-samounizhenie-pp-db/128892 SvobodnoSlovo.eu
Тошко Йорданов: Да видим след този ултиматум на ГЕРБ колко са склонни на самоунижение ПП-ДБ

"Изобщо не трябваше да започва това партньорство, от което единият партньор забравя, че го използват по всякакъв план - емоционален, физически, морален, сексуален".

Това коментира пред журналисти на влизане в сградата на парламента председателят на ПГ на "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

"Така, че искрено се надявам тази мъка днес да приключи по принцип. Най-добре е да има избори, хората да пренаредят резултата. Това в момента е унизителна работа. Сега да видим след този ултиматум на ГЕРБ колко са склонни на самоунижение ПП-ДБ, на мен ще ми е забавно да наблюдавам дали ще бъдат склонни да се самоунижат", допълни още той.

Евроком 

2 Коментара

Бля, бля

преди 1 месец

Никой няма са се самоунижава . Канчетата и на двете страни са набити в посолствоТо и ще бъде така както са им наредили. Циркът е за българите ,за да мислят ,че ги управляват българи. За съжаление тези са по лоши и от българи ,те са продажници.

Коментирай

Аква

преди 1 месец

БТВ И НОВА НЕ ПРЕДАДОХА ДИКЕКТНО ЧЕСТВАНИЯТА НА ШИПКА НА ВЕЛИКИЯ 3 МАРТ, НО ОБСЪЖДАНИЯТА НА ТЯСНОПАРТИЙНИТЕ ИНТЕРЕСИ В ТЪЙ НАРЕЧЕНИЯ ПАРЛАМЕНТ НИ ПРОГЛУШАВАТ УШИТЕ ЦЯЛ ДЕН. Платени доволни национални телевизии$$$$

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.