Тръгнали да махат паметници, вижте си дупките по пътищата, бе, политици с чалга певици!

https://svobodnoslovo.eu/politika/tragnali-da-mahat-pametnici-vizhte-si-dupkite-po-patishtata-be-politici-s-chalga-pevici/125401 SvobodnoSlovo.eu
Тръгнали да махат паметници, вижте си дупките по пътищата, бе, политици с чалга певици!

В София вече не може да се шофира нормално. Има дупки като кратери, страшно дълбоки ровове! Определно ситуацията не е за моя автомобил, може би разни двищещи се машини с висока проходимост биха могли да оцелеят. Държавата се движи с космическа скорост към катастрофа. Пълна трагедия!

Тръгнали да махат паметници, вижте си дупките по пътищата, бе, политици с чалга певици! Крадете като подивели! Все едно ще си го носите краденото на оня свят. Паметниците са само дъвка за простолюдието, да крещи там, да се нарежда в кордони, да води евтини полемики по телевизии, но най-важното е друго: махането на паметниците е още една "пчеличка" за добро поведение в откупуването пред американското посолство.

Една шепа мафиотски узурпатори се откупуват с бошлаф декорно поведение, за да ги оставят на власт, да могат да си крадат още и още. И ОЩЕ! Жалко, че американците не страдат от желание да се справят с корупцията в колониите си. Тъкмо обратното. Те ползват корупционерите за свои цели. Метрополията няма намерение да възпитава или да управлява в същинския смисъл на думата. Тя само прокарва решенията, като част от стратегическата си доктрина, през контролираните територии.

И ако териториите са неподвластни на демократизация, на самовъзпитание и самоуправление, толкова по-добре. Метежи, липса на възражения, изплашени крадци, готови на всичко, само и само да им оставят нещо от краденото. И ето, че посткомунистическата крадлива хунта беше строена да съдейства, да събаря паметници, за да възбужда населението и да отклонява съпротивата му в нищото, в празна нощ. Съвсем други неща се гласят в разпадащата ни се държава, но глупаците и партиите-мюрета са се засилили да се занимават с паметниците. Че по-лесно.

Крадливата бездарна хунта в момента погребва държавата! Дали ще я погребат с паметниците или без паметниците няма никакво значение, драги мюрета! Без съветските паметници можем да живеем и да се развиваме, но без държава - не можем! Най-много се забавлявам със съдебната реформа. Този, заради когото години наред се водеше война за съдебната реформа, им гласува съдебната реформа. Сега следва и да продължи да си контролира съдебната система, само че според гласувания нов ред.

Калина Андролова

9 Коментара

Червената шапчица

преди 3 месеца

След като вече управляват заедно, лидерите на ПП-ДБ и ГЕРБ Кирил Петков и Бойко Борисов са си стиснали ръцете и са се отказали от съдебните дела, които водят един срещу друг. --- Петьо Блъсков и Калина Андролова какво казаха... Вестник "Труд" каква статия публикува...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Зеленски благодари на Борисов, Пеевски и Петков за подкрепата за Украйна ----- Калина Андролова какво каза... --- Има дупки като кратери, страшно дълбоки ровове!---- Крадливата бездарна хунта - Борисов, Пеевски и Петков- в момента погребва държавата!

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Калино, много ,,култивиран,, ти е изказа...,ха ха ха..Да си чула Путин така да говори в обръщение към народа? Просто питам ..Ти християнка ли си?.. И ти ли си от 20% на интелигентите на Христов( Дано Господ му прости) Откъде идва този порив на омаловажаване, на унижаване те хората..И го пиша, защото го откривам в повечето ти ,,списвания,,..Те звучат чуждо, изкуствено като цяло и бълват презрение...Цитирам те ,,Паметниците са само дъвка за простолюдието, да крещи там, да се нарежда в кордони, да води евтини полемики .,, Какво си обрисувала..Това е борба ,..,,пат..о,,! Невъоръжена , но борбена съпротива!

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Аз обичам Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков. Я да видя дали някой ще посмее да каже нещо против мен... Ще ви скъсам шортите, много внимавайте... Декларирам, че любовта ми към Бойко Борисов, Делян Пеевски и Кирил Петков е искрена и безкористна. Както се казва - от сърце, да им епм.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

"Между почитателите на ПП и ДБ и Възраждане няма разлика! Фанатизирани, блокирани, втвърдени глави, които на всичко отгоре нищо не знаят и не разбират." --- Чунким почитателите на БСП, ДПС и ГЕРБ са различни! Анастасия Гешева е умница. Направила е екзистенциално откритие. Бай дъ уей, къде се скри Мадоната от Враца...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Гледам Мая Манолова по телевизора от Пловдив по новините на Нова ТВ - брани Русия.... Гледам Ангел Найденов по телевизора като гост на Наделина Анева по Нова ТВ - громи Русия. Тия са съпрузи, едно семейство - алчни за пари...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Кажете нещо за Гришо... защо мълчите, а... Кажете нещо за Мира Андреева... защо мълчите, а... Тя ми е любимка. От Красноярск е. Харесвам много великия Ноле - шапки долу...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Съпругът на Мая Манолова, Ангел Найденов: Ние сме част от военния Шенген, ще ръзгърнем бригада на НАТО от 5000 души у нас. --- Историкът Владимир Балчев: На мястото на Альоша преди 2000 години е имало статуя на Херакъл с боздуган... ----- В България всички мъже ли са едни увиснали ташаци? Визирам също боко, кирцата, пеевски и др.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

"Като бивши колеги и големи приятели двамата с Камерън обсъдихме актуални теми от дневния ред на Европа и предизвикателствата пред Съюза. Запознах го и с приоритетите на евроатлантическото мнозинство в българския парламент", добави Борисов. --- Двама, които са извън Шенген, коментират- Шенген.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.