Троянци осъмнаха с предизборни торбички на ПП с лютеница и салам по вратите на къщите си

https://svobodnoslovo.eu/politika/troyanci-osamnaha-s-predizborni-torbichki-na-pp-s-lyutenica-i-salam-po-vratite-na-kashtite-si/53783 SvobodnoSlovo.eu
Троянци осъмнаха с предизборни торбички на ПП с лютеница и салам по вратите на къщите си

Палка шпек салам, един кашкавал, вафли Боровец и една лютеница Дерони!!! Ей с това се опитват да ни купят да гласуваме за тях!“, разгневено пише Валентина Тодорова.

 Скандално! "Продължаваме промяната" агитира, раздавайки по къщите лютеница, салам, кашкавал и вафли.

Троянци осъмнаха с предизборни торбички на ПП с хранителни продукти по вратите на къщите си, съобщава troyanpress.com.

Торбичките са с логото и номера на коалиция ПП-ДБ.

"Получихме на електронната поща от наша читателка на име Валентина Тодорова снимки и текст към тях, на които се виждат окачени торбички с логото и номера на коалиция ПП-ДБ по вратите на хората.

Торбичките са пълни с хранителни продукти – салам, лютеница, кашкавал и вафли.

„Палка шпек салам, един кашкавал, вафли Боровец и една лютеница Дерони!!! Ей с това се опитват да ни купят да гласуваме за тях!“, разгневено ни пише Валентина Тодорова.

„Фалираха ни, обещаха ни завод в областта, оказа се лъжа, направиха цените в магазина по 3 и сега си мислят, че ще ни купят с шпек и лютеница“, пише още читателката ни.

От мейла, получен от Валентина Тодорова, става ясно, че торбичките с хранителни продукти са били слагани по вратите на къщите в квартал Попишка, община Троян.

Оставяме коментарите на вас и дали това е редно да се случва и може ли да се говори за купуване на вот с хранителни продукти?!

Ето писмото на Валентина Тодорова:

 

"Здравейте, уважаема редакция, пиша ви от Попишка, Троян. Реших да ви покажа какво има в прословутите агитационни торбички на ПеПетата! Ето какво: палка шпек салам, един кашкавал, вафли Боровец и една лютеница Дерони!!! Ей с това се опитват да ни купят да гласуваме за тях! Фалираха ни, обещаха ни завод в областта оказа се льжа, направиха цените в магазина по 3 и сега си

мислят, че ще ни купят с шпек и лютеница! Все едно не виждаме, че заради тях кашкавальт стана по 30 лв килото в магазина! Барем и едно кисело мляко да бяхте сложили, че там вече една кофичка е 2 лв. Можеше и едно яйце - от евтинките по 50

ст. Бройката. Мерси ви за поданията!! Ходете си най- добре, някой ден пак ще можем да си купим

epicenter.bg

5 Коментара

Ненкова

преди 1 година

Безсрамни търгаши!!! Подигравка с народа!!!Трябва да си идиот,да гласуваш за тях!

Коментирай

Ненкова

преди 1 година

Безсрамни търгаши!!! Подигравка с народа!!!Трябва да си идиот,да гласуваш за тях!

Коментирай

Рени

преди 1 година

Аз пък бих взела торбичката и ще гласувам за Възраждане. Така ще ги заболи повече.)

Коментирай

Има ли значение

преди 1 година

Ама и тези от ПП са едни хитреци !!!. Само в квартала (по) Пишка са ходили. Само не разбрах по пишки ли са ходили или за пишки са ходили да търсят? Ако са ги търсили, сигурно онзи опуленият педал им е бил водач

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.