Ваня Григорова не изключи ''Възраждане'' като възможен съюзник след изборите

https://svobodnoslovo.eu/politika/vanya-grigorova-ne-izklyuchi-vazrazhdane-kato-vazmozhen-sayuznik-sled-izborite/132887 SvobodnoSlovo.eu
Ваня Григорова не изключи ''Възраждане'' като възможен съюзник след изборите

Лидерът на "Солидарна България" Ваня Григорова не отхвърли ''Възраждане'' като възможен съюзник след изборите. 

Пред bTV тя заяви, че не желае да чертае червени линии преди предсрочните парламентарни избори и не отхвърли възможността да си сътрудничи с партията на Костадин Костадинов в 50-ото Народно събрание.

Григорова изрази тези сходни на "Възраждане" - че България не е равноправен член на НАТО и ЕС и че двата съюза трябва да бъдат "реформирани". 

По думите ѝ двете с лидера на "Изправи се.БГ" Мая Манолова работят добре и представляват два различни вектора в лявото пространство - Григорова настоява за правата на работниците и синдикатите, докато Манолова се бори за правата на потребители и срещу монополите. 

"Исках да имам решаващ глас в по-широка лява коалиция. (...) В един момент ще бъдем заедно с останалите леви формации, защото разделени не можем да успеем", каза още Ваня Григорова. 

https://offnews.bg/

5 Коментара

ГУРУ

преди 3 седмици

Боже, тази наистина се изгуби в облаците! 😄😄Теб Възраждане те изключиха отдавна, за което шапка им свалям... ти къде ги включваш?

Коментирай

свободен

преди 2 седмици

ДЪЩЕРИТЕ,СИНОВЕТЕ,ВНУЦИТЕ НА НА БКП СЕ СЪБИРАТ ЗА НОВА АТАКА ВЪВ ВЛАСТА.

Коментирай

Реалист

преди 2 седмици

Тя май никого не изключва, баси и самочувствието на посредствена персона. Много сме закъсали българите, ей! Щото свестните ни мързи да се занимаваме с тия.

Коментирай

Кое и е лявото на сестра Мая Галева?

преди 2 седмици

Лидерът на "Солидарна България" Ваня Григорова знае, че ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.