Израел поиска оставката на генералния секретар на ООН Антонио Гутиереш, защото ги призова да спрат да избиват деца!

https://svobodnoslovo.eu/svyat/izrael-poiska-ostavkata-na-generalniya-sekretar-na-oon-antonio-gutieresh-zashtoto-gi-prizova-da-sprat-da-izbivat-deca/119462 SvobodnoSlovo.eu
Израел поиска оставката на генералния секретар на ООН Антонио Гутиереш, защото ги призова да спрат да избиват деца!

Израел поиска оставката на генералния секретар на ООН Антонио Гутиереш, защото ги призова да спрат да избиват деца! От близкоизточната държава "със специален статут" обявиха, че ще спрат издаването на визи за служители от структурите на международната организация. Израел също така е и държавата нарушила най-много резолюции на ООН - цели 45 до момента.

Удобно нали? Никой от ООН да не може да влиза в Израел и респективно да не вижда случващото се в Газа. 

В момента се прави всичко възможно да се заглуши всякаква информация за клането, което израелската армия извършва в окупираните територии и по-специално в сектора Газа.

Цял един народ е заплашен от физическо унищожение, защото окупатора му имал право да се защити! Това е чудовищен цинизъм. 

Въоръжените сили на САЩ вече са в региона със своите самолетоносачи - плаващи крепости. Потъващите в политическото небитие демократи са готови да хвърлят света във война в името на собственото си оцеляване и разбира се това на олигархичните кръгове, чиито интереси защитават. Естествено, че морската пехота не е изпратена в Близкия изток за да доизбие беззащитните жители на Газа. Те са там заради по-голямата цел и това е Иран!

Страхил Ангелов

6 Коментара

rusnak

преди 6 месеца

Сатанисти, ционисти, хомосексуалисти и всякакви други гнусни Западни глисти, показаха истинското си лице(гъз).

Коментирай

Рашко Лазаров

преди 6 месеца

Пеевски е светец за повечето медии, надушва се свинско спонсориране и тук. Голяма активност и благородност на негово величество свинята, Така ни го представят мислещ само и единствено за народа за разлика от Коце крадеца на копейки. Това не отмина и този сайт с писания и статии, единият оплют крадец а другия светец.

Коментирай

Камелия Петрова

преди 6 месеца

Не е чудовищен цинизъм да се защитиш. Кой започна пръв клането на деца на 07.10.2023г. ? Започна го Хамаз нали така господин Страхил Ангелов ? Не промивайте мозъци. Жалкото е че умират невинни хора и от двете страни и от Израел и от Палестина

Коментирай

milka_59

преди 6 месеца

Мръсните евреи които финансираха хамас и чрез подлост която е в кръвта им размириха всички страни около Израел трябва да паднат на колене и да искат прошка защото бог им е казал,че ще платят висока цена за делата си.

Коментирай

Иван Пеев

преди 6 месеца

Аз пък искам създаването на Палестинска държава на територията на Израел.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.