Орбан покани в страната си европейците, бягащи от бежанците

https://svobodnoslovo.eu/svyat/orban-pokani-v-stranata-si-evropeycite-byagashti-ot-bezhancite/26089 SvobodnoSlovo.eu
Орбан покани в страната си европейците, бягащи от бежанците

Унгарският премиер Виктор Орбан предложи убежище на гражданите на западните държави, които искат да избягат от либерализма, политическата коректност и беззаконието в страната им, визирайки заливането на Европа с бежанци.

„Всички ужасени германци, нидерландци, французи, италианци - политици и журналисти, тези, принудени да напуснат домовете си християни, които са загубили своята Европа в собствения си дом, ще го намерят отново при нас", подчерта лидерът на управляващата партия ФИДЕС, цитиран от австрийската медия ORF.

Все пак, за да не е толкова краен в отношението си към бежанците - Орбан каза, че само истинските - страдащите бежанци ще бъдат приети в Унгария. Виктор Орбан е известен с крайната си позиция към бежанците и очевидно показва отново отношението си към тях на годишната си реч към нацията.

Орбан покани в страната си европейците, бягащи от бежанците

cross.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.