От първи юни приключва „халявата“ в Германия за украинските бежанци

https://svobodnoslovo.eu/svyat/ot-parvi-yuni-priklyuchva-halyavata-v-germaniya-za-ukrainskite-bezhanci/3170 SvobodnoSlovo.eu
От първи юни приключва „халявата“ в Германия за украинските бежанци

От първи юни приключва „халявата“ в Германия за украинските бежанци.

От тях ще се изисква да изброят всичките си средства и цялото лично имущество.

По отношение на личните превозни средства - ако цената на автомобила надвишава 7500 евро, тогава собственикът е длъжен да го продаде и да живее с тези средства. Между другото, правата са валидни само 6 месеца след влизането, след което трябва да ги вземете отново.

Ако се открие фактът на измама или укриване на средства, както и движимо и недвижимо имущество, банкови сметки (и, което е важно, в банка във всяка страна по света, тоест навсякъде на планетата), всеки нарушител ще бъде изправен пред наказателна отговорност.

Също така всички получатели на помощта ще трябва да се регистрират в центъра по труда. Ако не започнете работа без обективни причини, тогава ще бъдете лишени от обезщетения.

Това е, когато ви натоварят с работа, можете да откажете офертата два пъти, на третия те се отстраняват от всички помощи, хуманитарни помощи, социални програми и други помощи, ако има такива.

https://chervonec-001.livejournal.com/4125598.html

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.