ПРОГНОЗА ЗА ЕВРОИЗБОРИТЕ ЮНИ 2024

https://svobodnoslovo.eu/svyat/prognoza-za-evroizborite-yuni-2024/121765 SvobodnoSlovo.eu
ПРОГНОЗА ЗА ЕВРОИЗБОРИТЕ ЮНИ 2024

ПРОГНОЗА ЗА ЕВРОИЗБОРИТЕ ЮНИ 2024

В Германия ще има голям успех за Алтернатива за Германия, която ще е втора политическа сила и първа в бившето ГДР, с възможност да вкара голям брой евродепутати. В Испания и Португалия ще са в тройката и Абаскал и Вентура.

ЕНП, ПЕС, АЛДЕ И ЗЕЛЕНИТЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ ОТ ПАТРИОТИЧНИТЕ И АНТИНЕОЛИБЕРАЛНИТЕ ПАРТИИ В СЛЕДНИТЕ СТРАНИ: ФРАНЦИЯ, ИТАЛИЯ, ПОЛША, ХОЛАНДИЯ, АВСТРИЯ, УНГАРИЯ, ЧЕХИЯ, БЕЛГИЯ, ШВЕЦИЯ, ФИНЛАНДИЯ, СЛОВЕНИЯ И СЛОВАКИЯ, КЪДЕТО СОЦИАЛИСТА ФИЦО Е ОРБАНИСТ.

Европа ще се събуди на 10 юни 2024  коренно променена политически. Слава Богу! 

У нас дебат какъв ЕС искаме няма да има - забранено ни е. Ще има бла-бла брюкселско говорене, т.е. НИЩО ГОВОРЕНЕ. Активността ще е под 25%, което прави и ДПС възможен победител.

Георги Марков

2 Коментара

Кравар Евроатлантик

преди 5 месеца

На леля ви Фандък Данка вече и е през он"Ая работа“. Сигурно вече е на Малдивите и харчи заграбеното. Никой няма намерение да и прави одит.

Коментирай

Сенека

преди 5 месеца

А ние ще си изберем поредните педера, за да ни е усмихнато под дъгата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.