САЩ КЪМ УКРАЙНА – „ПОБЕДИ, ИЛИ УМРИ !”

https://svobodnoslovo.eu/svyat/sasht-kam-ukrayna-pobedi-ili-umri/114684 SvobodnoSlovo.eu
САЩ КЪМ УКРАЙНА – „ПОБЕДИ, ИЛИ УМРИ !”

САЩ КЪМ УКРАЙНА – „ПОБЕДИ, ИЛИ УМРИ !”

Америка конструира настоящата екзистенциална реалност на Украйна, за да детронира Владимир Путин. Според американските рецепти Русия трябва да бъде пробудена. Въпреки порочността на тази реалност, Миършаймър се обърна към чисто прагматичния, утилитарен аспект на геополитическата ситуация, в която се намираше Украйна. Тя не може да спечели войната с Русия. Следователно, заключава Миършаймър, Украйна няма да бъде включена в алианса на НАТО. Това знаеха всички.

СПЕЧЕЛЕТЕ ИЛИ УМРЕТЕ!

Америка премахна стремежа към дипломация и мир от своите отговорности като глобална суперсила. Споменаването на сключването на примирие между Украйна и Русия на практика се квалифицира от медиите за контрол на САЩ като държавна измяна. След неотдавнашната среща на върха на НАТО, на която беше решено, че лоялната марионетка Украйна няма да бъде възнаградена с членство в НАТО, журналист на Fox News помоли Джейк Съливан за коментар.

С безумно изкривена усмивка Съливан се оплака, че Украйна все още не е спечелила. Не ставаше въпрос за приемането на Украйна в НАТО, каза този републиканец. Въпросът е, че Украйна се побеждава от Русия. „Победи или умри, глупако“ е начинът, по който украинците са инструктирани от UniParty на САЩ, нейните марионетки в НАТО и техния лидер Зеленски, който е защитен от горните сили.

Политиката на империализма „Победи или умри“ спрямо Украйна беше подкрепена на 7 август от републиканци и демократи. В крайна сметка се доказва, че това е така, както каза д-р Джонсън: "Не можете да установите особена разлика между въшка и бълха." Неоконсерватори или неолиберали; въшка, или бълха, вредителя си е вредител.

Във всеки случай покварата, неморалността към съдбата на Украйна, предопределена от американците е, че Съединените щати, чрез НАТО, използваха Украйна, безмилостно манипулирайки ги, обещали им членството в НАТО, за да се опитат да свалят от власт Владимир Путин.

ВОЙНА ЗА "СЪБУЖДАНЕ НА РУСИЯ"

Путин е консервативен руски патриот, естествен съюзник на всяка суверенна, консервативна национална държава. Американската цел е да сложи край на руския суверенитет и да превърне Русия в образ и подобие на Америка - крепост на радикални якобинци. Според американските рецепти Русия трябва да бъде с „пробудено” бяло малцинство, мултикултурна помийна яма, изпълнена с възвишените чувства на MeToo, BLM и ANTIFA.

Преди смъртта си Александър Солженицин, един от най-смелите и гениални синове на Русия, похвали усилията на Путин да възроди традиционното християнско и морално наследство на Русия. Например:

„През октомври 2010 г. беше обявено, че Архипелагът ГУЛАГ става задължителна литература за всички руски гимназисти. На среща с вдовицата на Солженицин Путин изрече „Архипелагът ГУЛАГ“ е „основно четиво“: „Без познаването на тази книга нямаше да имаме пълно разбиране за нашата страна и би ни било трудно да мислим за бъдещето. " 

Дали същото можеше да се каже за гимназиите в Съединените щати? Дълго време руският президент търпеливо толерира безумната антируска мания на Америка. Докато Америка потъваше в плаващите пясъци на това, което консерваторите наричат „културен марксизъм“ – за разлика от това и от самото начало наклонностите на Путин останаха определено консервативни и традиционалистки.

Руският лидер забрани публичното сексуално евангелизиране от страна на ЛГБТК активисти. Той застана на страната на Руската православна църква, например, когато вандалките от Pussy Riot, безобразно оскверниха храма „Христос Спасител”. Той също така приветства преследваните бели южноафриканци като бежанци, където последователните американски правителства отказват да признаят, че последните са под заплаха от етноцид от страна на черното мнозинство. Освен това той провежда политика за стимулиране на раждаемостта в Русия.

Украйна от своя страна се ръководи от суетен клоун. "Зеленски е поддържана жена, плътта му е мека и пухкава под костюм в цвят каки." Въпреки всичките си хвалби с еврейското си наследство, Зеленски трябва да знае, че в еврейската религия „Водач, който не може да се грижи за живота на своя народ, се счита за провален“.

„Днес САЩ имат по-голям финансов дефицит от всякога.“ Според Егон фон Грейерц, „има само един купувач на американския дълг – това е Федералния резерв“. Последното твърдение е трудно за проверка, а именно, че в момента никой не купува американски дълг. Въпреки това е доста правдоподобно.

И така, предопределено е, че Украйна ще бъде унищожена на олтара на разлагащата се, грохнала, финансово и морално унизена Американска империя и нейните европейски държави-зомбита-сателити.

Светослав Атаджанов

1 Коментара

Ханко брат

1 year before

Надай се крие на пяна жена

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.