СМЕЕЩАТА СЕ ХИЕНА ПОДКРЕПЯ ВОЙНАТА

https://svobodnoslovo.eu/svyat/smeeshtata-se-hiena-podkrepya-voynata/144070 SvobodnoSlovo.eu
СМЕЕЩАТА СЕ ХИЕНА ПОДКРЕПЯ ВОЙНАТА

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

САЩ винаги са били за война. Не на тяхна територия, разбира се. Но по света всяка една война е добре дошла за тях. Те живеят от войната и смъртта. САЩ винаги са подкрепяли Израел. Докато го превърнаха в днешното зло. На всички е ясно, че без военната, логистична и политическа подкрепа на САЩ за Израел, война в Близкия изток нямаше да има. Нито щяха да бъдат избити хиляди палестинци.

Камала, по-известна с истеричния си и неуместен кикот като хиена, ясно заяви, че ще поддържа и подкрепя Израел. Ще го подкрепя, когато Израел избива палестински бебета и деца. Ще го подкрепя, когато Израел извършва бомбардировки в чужди държави. Ще го подкрепя, когато Израел избива чужди политически лидери. Ще го подкрепя, когато Израел потапя Газа в кръв и смърт.

Психически неуравновесените хора принципно имат поведени, което подкрепя насилието. При тях не се наблюдава емпания, състрадание, доброта, ЧОВЕЧНОСТ. Те са сатани. Хранят се от злото и го предизвикват.

Войната отдавна е между Доброто и Злото. Сега навлиза във финална фаза. Вече няма да чувате думи за демокрация, свобода, хуманизъм, права на човека. Вече тази маска не е необходима на злото. То захвърли маската и отдолу се показа чудовище. Което ще отстоява интересите си с цената на всичко, дори тази цена да е смъртта на всички.

Елена Гунчева - Гривова

4 Коментара

ГРАЖДАНКА

6 hours before

Много точен коментар. Браво!

Коментирай

Някой от народа

6 hours before

Всъщност - такива като Хамала отдавна са известни с дефиницията МАРИОНЕТКИ ! Това са посредствени хора , обикновено силно компроментирани , които биват Държани или с компромати или със зависимости . Те самите са кристално наясно с това , и затова слушкат и ще слушкат до гроб ! Иначе току-виж свършат като някой непослушко , например като Джон Кенеди ... ( За малко и Тръмп щеше да го последва ) ... Решенията за войните и изобщо за всичко , отдавна НЕ СЕ взимат в Белия дом. Там само се подписват вече предварително оформените документи . А Хамал това последното със сигурност го може !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.