СТАЛИНКА ОГЛАВИ СВЕТОВНАТА БАНКА

https://svobodnoslovo.eu/svyat/stalinka-oglavi-svetovnata-banka/20479 SvobodnoSlovo.eu
СТАЛИНКА ОГЛАВИ СВЕТОВНАТА БАНКА

Сталинка, която толкова се срамува от името си, че го смени на Кристалина, вече е временен шеф на Световната банка. Със скромна заплата от 45 000 долара. Вероятно докато на България бъдат отпуснати достатъчно заеми, за да станем вечна колония от роби.

По простодушните й хвалби разбрахме, че тя е първата висшистка в рода си. Ами....личи си, и без да ни го казва. Гените са нещо, което си личи. И няма как да ги надскочиш. Мозъкът също - той е нещо, което ти е дадено. Ако го нямаш или е семпъл - няма как да го развиеш. Блажени бедните духом и умом....тяхно е световното банкерство! А, и на евреите, разбира се!

Защо ли започвам да се притеснявам жестоко? Като си спомня племеникът Симеончо Дянков с постната пица и с какъв размах опоска Сребърния фонд и какво ли още не, бледнее ми фантазията до какви висоти ще стигне лелята? Само да нямаме първата фалирала Световна банка след година!

Ами...честито. Жалкото е, че хората по света мислят, че българите сме като Сталинка, като Миглена Кунева, като Баце, като Цецку....страшна и срамна история!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.