ТЕ НЕ СЕ МЕСЯТ. А ДИРЕКТНО НАПАДАТ

https://svobodnoslovo.eu/svyat/te-ne-se-mesyat-a-direktno-napadat/20246 SvobodnoSlovo.eu
ТЕ НЕ СЕ МЕСЯТ. А ДИРЕКТНО НАПАДАТ

Интересен ми е коментарът на Катето Външната, която вчера надълго и нашироко се разпростря как Русия се бъркала във вътрешните работи на други държави. Ама много ми е интересен. За съжаление надали ще чуем такъв, или пък ще има патетична декларация с телешки възторг от това, че се напада суверенна държава!

Явно критериите за намеса и ненамеса са много различни и зависят от това кой се меси. Ако е Русия, която си позволява да се защитава и да да подкрепи някого - тя е долен агресор, който иска да завладее света, а Путин е зъл диктатор, който напада невинни държави. Ако е обаче нашия стратегически колонизатор Чичо Сам, то всяко едно действие, включително военно нападение над суверенна държава, е съвсем нормално, приемливо и трябва да бъде прието с овации от колониите!

На въпроса чий го търси САЩ в независима държава, отговорът е ясен - ПЕТРОЛ!

Айде се поозаптете малко поне с изказванията. Ставате смешни. Жалки отдавна сте станали!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.