Тръмп отказа среща със Зеленски по време на посещението му в САЩ

https://svobodnoslovo.eu/svyat/tramp-otkaza-sreshta-sas-zelenski-po-vreme-na-poseshtenieto-mu-v-sasht/143307 SvobodnoSlovo.eu
Тръмп отказа среща със Зеленски по време на посещението му в САЩ

Представител на предизборния щаб на Доналд Тръмп поясни, че кандидатът на републиканците за поста в Белия дом няма да се срещне тази седмица с украинския президент Володимир Зеленски, който пристигна в САЩ за участие в Общото събрание на ООН, съобщават Associated Press и "Фокус".

Според събеседник на агенцията срещата не е била планирана, въпреки изявленията на украински официални лица.

По-рано в Киев обявиха, че Зеленски планира да се срещне с Тръмп по време на посещението му в САЩ. Самият той заяви, че възнамерява да представи своя "план за победа" във войната срещу Русия не само на президента Джо Байдън, но и на Камала Харис и Доналд Тръмп.

На митинг в щата Джорджия Тръмп осмя коментарите на Байдън, че САЩ ще подкрепят Украйна, докато не победи, и припомни, че руснаците са победили и Хитлер, и Наполеон.

"Байдън казва: "Няма да си тръгнем, докато не спечелим". Но какво ще стане, ако спечелят? Както някой ми каза онзи ден, те победиха Хитлер, победиха Наполеон. Това правят руснаците, бият се до победа", коментира републиканецът.

Епицентър 

2 Коментара

Крис

3 days before

И правилно е отказал. Спомнете си колко народ порази проклятието "Еленски". Крал Чарлз, Лойд Остин... Да не говорим колко правителства паднаха последните две години след срещи с него. Само Урсула и Макрон още не са паднали от власт, но може да са им лели куршум преди срещите им с него.

Коментирай

Глас от народо

3 days before

Братя ,да се борим Тръмпича да победи.Да се присъединим към новата ос на доброто. Москва , Техеран,Пхенян. С В.В.Путин напред към дизайни бъднини. Да пребъде мирът. Долу военолюбивото НАТО ,кръвопийското ЕС и чорбаджиите. Свобода ,свобода и пак свобода. Иху ,аху и тн.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.