Тръмп поздрави Путин за размяната на затворници: Страхотна сделка!

https://svobodnoslovo.eu/svyat/tramp-pozdravi-putin-za-razmyanata-na-zatvornici-strahotna-sdelka/139739 SvobodnoSlovo.eu
Тръмп поздрави Путин за размяната на затворници: Страхотна сделка!

Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп поздрави руския лидер Владимир Путин за сделката за обмен на затворници със западните страни.

„Бих искал да поздравя Владимир Путин за постигането на още една страхотна сделка“, каза той пред своите поддръжници в Атланта, Джорджия.

В същото време, според Тръмп, тази сделка е била ужасна за Вашингтон. „Върнахме хората си, но сключваме ужасни, ужасни сделки“, казва политикът.


На 1 август в резултат на размяна на летището в Анкара осем граждани на Руската федерация, задържани и лишени от свобода в редица страни от НАТО, както и непълнолетни деца, бяха върнати в родината си.

Руският президент Владимир Путин лично се срещна с освободените в резултат на размяната руснаци, които пристигнаха на летище Внуково-2 на борда на специалния летателен отряд „Русия“.

Сред завърналите се в Русия е руски гражданин, който е излежавал доживотна присъда в Германия, известен като Вадим Красиков.

https://epicenter.bg/

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.