Защо Холивуд не пипа Хънтър Байдън?

https://svobodnoslovo.eu/svyat/zashto-holivud-ne-pipa-hantar-baydan/123495 SvobodnoSlovo.eu
Защо Холивуд не пипа Хънтър Байдън?

Той има детайлно документирано минало на зависимости от твърди наркотици, платени сексуални услуги и доходи с необясним, и потенциално криминално-корупционен произход

Тази седмица Камарата на представителите в американския конгрес официално разреши разследване за импийчмънт на президента Джо Байдън и постави началото на мъчителен за него и неговата администрация процес. В следващите страшно важни месеци пред американската, а и световната публика ще бъде представено огромно количество документи и доказателства за съмнителните бизнес сделки на скандалния син на Байдън Хънтър и ще се постави въпросът за евентуалната роля на държавния глава в неговите мрачни дела. Също тази седмица Хънтър Байдън получи още няколко обвинения за укриване на данъци и незаконно притежание на огнестрелно оръжие, които са част от огромното, но доста тромаво и противоречиво забавяно във времето разследване срещу него. Към момента го грозят 42 години в затвора, ако бъде признат за виновен по всички обвинения.

Хънтър Байдън има детайлно документирано минало на зависимости от твърди наркотици, платени сексуални услуги и доходи с необясним, и потенциално криминално-корупционен произход. Той беше съден от бивша стриптизьорка за бащинство и експертиза доказа, че точно той е баща на нейното дете, което президентът Джо Байдън още не признава за свое внуче в интервютата си.
 

Когато Байдън бе вицепрезидент по време на двата мандата на Барак Обама в Белия дом, Хънтър получи висок и сладко платен пост в украинска енергийна компания, без да разбира нищо нито от Украйна, нито от енергетика. В "кариерата" му има още купища данни за получени плащания от китайски компании и граждани, които сега ще бъдат гледани от лупа и в политически, и в юридически смисъл. Подозрението е, че Хънтър Байдън през цялото време е получавал огромни средства, за да "продава" достъп до баща си, когато той е бил вицепрезидент. Според експерти няма друго логично обяснение за стремителния икономически възход на пристрастен към крека и проститутките човек като Хънтър, без никакъв опит и авторитет. Неговият "продукт" е бил фамилното му име.

В едно от многото обвинения срещу него се казва, че е "печелил чудесно", докато е бил в бордовете на украински конгломерат и китайски фонд за частни капиталови инвестиции. Разследването показало, че само през 2018-а година той е похарчил над 1,8 милиона долара, като 383 хиляди от тях са били "плащания за жени" и над 150 хиляди за "дрехи и аксесоари". Отчитал е посещения в секс-клубове като бизнес разходи, а в един момент пистолетът му се озовал в контейнер за боклук, на метри от гимназия. Повечето детайли за потенциално криминалните дейности на "блудния президентски син" изплуваха от забравения от него в магазин за компютърни ремонти лаптоп, обявен първоначално за "руска дезинформация". По-късно стана болезнено ясно, че в "лаптопгейт" няма никаква руска следа и цялата информация в него е напълно достоверна. Хиляди порнографски снимки и брутални признания за долнопробно поведение видяха бял свят. Повечето подкрепящи Байдън и Демократическата партия медии пробваха да покрият вълната от образи и признания, направи се опит за цензура дори от технологичните гиганти, но в крайна сметка истината за привилегирования политичеки наследник си проправи път поне до част от публиката.

Кадрите с дрогиране, проститутки, унижения и гаври в паметта на устройството на президентския син вдъхновиха прозвището "Лаптоп от ада". След разкритията Хънтър Байдън се отдаде на рисуването и постигна съмнително сериозен успех като за начинаещ художник. Някои от най-големите медии публикуваха меко казано странно ласкателни есета за новото му амплоа, с пиарски снимки с президентския син в ателието си. Контрастът между постановъчните фотосесии тип "Хънтър художникът" и разгулните реални кадри от лаптопа с лулата за крек и унижаваните проститутки е монументален. В ход беше пусната мащабна кампания за изпиране на Хънтър Байдън. Но и тук се прекали и преигра тежко. Някои от "картините" на президентския син бяха продадени за половин милион долара. И тук отново се прокрадна подозрението, че Хънтър не продава аматьорски драсканици, а отново търгува с достъп до баща си - вече президент на най-могъщата държава на планетата.

А после дойдоха и обвиненията. Това, което така и не дойде обаче, бе интерес от страна на развлекателната индустрия към невероятните приключения на Хънтър Байдън, в които вече е добре документирана всяка съставка на модерен стрийминг топ сериал или високоюджетен филм за награди - секс, наркотици, политика, престъпления, бизнес, корупция, изневери, интриги, съдебни дела, обвинения... Дори няма нужда от типичните за шоубизнеса художествени преувеличения. Даже вероятно ще трябва да смекчат някои от елементите, за да изглеждат по-достоверно. Защото фактите за първото дете на президент с наказателно преследване в историята са твърде "филмови" за реалността. Но Холивуд не го пипа. Консервативният сайт "Брайбарт" финансира малък филм, осмиващ семейство Байдън, но той мина "под радара". Големите акули на развлечението подминават златото в сюжета за Хънтър. Фактът, че повечето продуценти са донори на кампанията на баща му го оставяме на вас, читателите, за подобаващ извод. И все пак продължаваме да чакаме сочен сериал за покварените и потенциално престъпни приключения на Хънтър Байдън.

Автор: Владислав Апостолов, dir.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.