Защо когато Израел убива палестинци това се нарича "изконно право да се защити", а когато онези хора се защитават биват сочени като "терористи"?

https://svobodnoslovo.eu/svyat/zashto-kogato-izrael-ubiva-palestinci-tova-se-naricha-izkonno-pravo-da-se-zashtiti-a-kogato-onezi-hora-se-zashtitavat-bivat-socheni-kato-teroristi/118052 SvobodnoSlovo.eu
Защо когато Израел убива палестинци това се нарича "изконно право да се защити", а когато онези хора се защитават биват сочени като "терористи"?

Защо когато Израел убива палестинци това се нарича "изконно право да се защити", а когато онези хора се защитават биват сочени като "терористи"? Колко палестинци са били убити в окупираните от Израел територии от началото на годината? Те не са ли хора?

И това продължава много, много години! 

Защо никой не пита какво провокира Палестина? 

Защо Израел всеки ден нанася въздушни удари по суверенни съседни държави като Сирия и Ливан и това някак си остава незабелязано от "световната демократична общност"?

От къде накъде Израел има право да тероризира милиони години наред, а те нямат право да се защитават и сега, когато го направиха с контрабандирани американски оръжия от Украйна, Нетаняху заплаши, че ще изтрие Палестина от лицето на земята! И този му "призив" се приема с възторг, умиление и даже среща одобрителни възгласи и аплодисменти!

Американската дълбока държава е в агония и са готови да запалят света само и само да оцелеят! Свят, който те не контролират, не им е нужен!

Страхил Ангелов

3 Коментара

Димитър

9 months before

Страхилеее.., Страхиле! Как защо, бе? Ами те са си присвоили това право още по рождение на тази земя. ТЕ и ние, гоите. На тях всичко им е позволено. Те са единствените жертви в историята на човечеството, други няма. Докато тази туморна държава "израел" не изчезне от картата на света, никога народите няма да живеят в мир и спокойствие! Разберете го всички най-сетне!

Коментирай

Неравнодушен

9 months before

Браво за доблестта на Страхил Ангелов! Израел е фашистка и терористична държава, подкрепяна от Запада и от евробългарските му слуги. Отново ще бъдат избити ХИЛЯДИ палестинци, а палестинските земи са под зверска окупация и палестинският народ е подложен на изтребление.

Коментирай

Пюре

9 months before

Иде Видов ден.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.