Разглобиха новия "Айфон" с отвертка и вътре откриха изумителна гледка ВИДЕО

https://svobodnoslovo.eu/biznes/razglobiha-noviya-ayfon-s-otvertka-i-vatre-otkriha-izumitelna-gledka-video/143626 SvobodnoSlovo.eu
Разглобиха новия "Айфон" с отвертка и вътре откриха изумителна гледка ВИДЕО

Може би за доста от вас ще е интересно да видите как изглежда новият iPhone 16 Pro отвътре, а това вече е възможно. YouTube каналът REWA Technology сподели видеоклип, в който разглобяват устройството, предаде  mobilebulgaria.com.

Видеото разкрива, че iPhone 16 Pro е оборудван с батерия с метално покритие, което потвърждава слух от миналата година.

Според Apple при някои батерии се използва лепило, което може лесно да се разхлаби с електрически ток с ниско напрежение. Това се отнася за стандартните iPhone 16 и iPhone 16 Plus, но не и за iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro Max.

Междувременно отделен видеоклип за разглобяване изглежда показва, че iPhone 16 Pro Max все още има батерия, затворена в черно фолио вместо в метал. 

blitz.bg

5 Коментара

Филибелия

4 days before

Е, това е новина! Да ви еба и палячовците!

Коментирай

а взрив няма ли

4 days before

Човек за какво да си дава парите?

Коментирай

Иванов2

4 days before

"Разглобиха новия "Айфон" с отвертка"... БУУууу ха-ха-ХААаа! Е не стааа само с отверка, трЕба и флекс! За батерията с метално покритие, поне...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.