Аз пък не искам този цирк да спре!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/az-pak-ne-iskam-tozi-cirk-da-spre/129942 SvobodnoSlovo.eu
Аз пък не искам този цирк да спре!

Аз пък не искам този цирк да спре!
Не е имало по-светли моменти от днешните, в които да се вижда така многогодишната глупост, жалкост, алчност, предателство, блюдолизство, празнота свещена, безпринципност, некадърност и безсмислие на цялата гама жълтопаветен планктон (ДСБ, ДБ, СДС, които умело още преди години се ожениха за Бойко, мишочета бабини, Костов, Атлантически клуб-България,  ПП и Стефан Янев), включително у избирателите им.

Нека да излиза, защото това, което сега излиза, го чакам от години да излезе и да залее улиците на България, че белким прогледнем къде ни закараха за всичките 34 години тези мизерници.
На тепсия пред очите на народа е всичко - от компетентността им до характера на морала им!
И ГЕРБ отдавна бяха задминати и по престъпления и по простотия именно от тези, които се самопровъзгласиха за умни и красиви от България.
Ето ги! 

В интерес на истината трябва да кажа, че съм респектирана и имам уважение към огромното количество усетили се градски десни люде, които пишат главно на стената на ВЕЛИКОТО ВСЕЛЕНСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ Лена Бориславова.  Съдейки по коментарите, има голям брой хора от този сегмент, които РАЗБРАХА, че ПП са ги излъгали, че са АБСОЛЮТНО НЕГРАМОТНИ, че са МОШЕНИЦИ.

Чест прави на всички и аз им се покланям, които прогледнаха лъжливата фасада на Киро и сие и не само се махат от тях, но не ги е срам да си признаят, че много много много сбъркаха в избора си!
За да можеш да прогледнеш кой какъв е, трябва да имаш вътре светлина. Защото отвън са времената на най-голямото престорване.

Анастасия Гешева

5 Коментара

Караколев

преди 1 месец

Посланието на Гешева е вярно! От съдържателна гледна точка тя формулира коректни твърдения за важното. Авторовият прочит е уникален и свещен, но ако все пак ми бъде "разрешено", бих пипнал няколко дребни детайла. На едно място в текста се употребява квалификацията "мизерници"! Тази дума може да се обясни с: "бедни материално" и "бедни духом", но за съжаление може да се конотира и с "жертви на съдбата, онеправдани"! Те не заслужават никаква пощада и разбиране! Бих заменил думата с нещо, което звучи по-силно, по-безпощадно! Пример: мерзавци! Или направо мизерници и мерзавци! ПП/ДБ и сродните им имаха на разположение всички предпоставки и отговаряха на условията за ДА ЗАДМИНАТ ГЕРБ ПО КРАЖБИ И ПРОСТОТИЯ, но да се твърди, че вече са го свършили това, е силно преувеличено. Изродщините, простотиите и кражбите на бойковците са все още ненадминати с голямо отстояние!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

Едни цигани си прекарали ток. Ходи Айше в махалата и се хвали: - Ей туй оназ хубавата работа на светлото, голяма работа шъ знайш, ламба свети - голям кеф! Чула Фатме и кандърдисва Осман: - Хайде бе Осман, виж Айше и Хасан, ток пуснаха, оназ хубав'та работа на ламба - голям кеф. Ден, два, три, прекарали си и те ток... Среща Айше Фатме и вика: - Ама Фатме, как сега оназ хубав'та работа на ламба ма? Отговаря Фатме: - Ама то еб*н'то същото, ама голям сеир за децата шъ знаиш!

Коментирай

Червената шапчица

преди 1 месец

- Каква интересна играчка имаш! - казал Христо Иванов, сядайки на коленете на Делян Пеевски. - Това не е играчка, ти си още малък и не ги разбираш тия работи. - казал Делян Пеевски. - Я се виж, още мляко около устата имаш. - То не е мляко... - казал Христо Иванов и силно се изчервил...

Коментирай

Ежо

преди 1 месец

Добре е ,че има освестени,но хората,които не се вързаха на ППДБ и т.н. съставят гръбнака на нормалното. Т.е. защо е нужно да ги величаем тези освестени-нали те помогнаха да се срине държавата още по-надолу! Някои ще кажат: така те изкараха на светло истинското лице на същите тези ППДБ и др. Е защо тогава трябваше да се пали плевня, за да се изгонят мишките!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.