Когато говорим за "Ала - бала" е хубаво да сме наясно кой напуска залата в НС при определени гласувания. Играта с кворума е показателна

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/kogato-govorim-za-ala-bala-e-hubavo-da-sme-nayasno-koy-napuska-zalata-v-ns-pri-opredeleni-glasuvaniya-igrata-s-kvoruma-e-pokazatelna/111441 SvobodnoSlovo.eu
Когато говорим за "Ала - бала" е хубаво да сме наясно кой напуска залата в НС при определени гласувания. Играта с кворума е показателна

Когато говорим за "Ала - бала" е хубаво да сме наясно кой напуска залата в НС при определени гласувания. Играта с кворума е показателна.

Много показателна.

Има мигове, в които да намалиш броя на депутатите и от там минималния кворум е по-голяма услуга дори от това да гласуваш с "Да" или с "Не" съответно.

Аз зная, че е трудно човек да излезе от прехласа си по даден креслив лидер... Но при все това - длъжен съм да кажа какво мисля. Така и така... на компютъра съм.

Христо Христов

1 Коментара

аналитичка

преди 5 месеца

Г-н Христов, за мен е изненада, че не виждате по-далеч от носа си. Възраждане направи много умен ход. Всеки ден да се напомня на националните предатели в какво положение са поставили България. Този ход дискредитира още повече ПП/ДБ и както се видя Христо Иванов влезе в обяснителен режим. Нека човекът, който не е могъл да си вземе изпита по Конституционно право, да ремонтира Конституцията. Бихте ли поверили ремонта на колата си на зъботехник, все техници са.))) Моята препоръка е да мислите стратегически, а не ситуационно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.