ЛИДЛ - ЗА ЕДНИ СПОНСОР, ЗА ДРУГИ ДУШМАНИН. АМА ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА СЕМЕЙСТВО

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/lidl-za-edni-sponsor-za-drugi-dushmanin-ama-ednite-i-drugite-sa-semeystvo/52413 SvobodnoSlovo.eu
ЛИДЛ - ЗА ЕДНИ СПОНСОР, ЗА ДРУГИ ДУШМАНИН. АМА ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА СЕМЕЙСТВО

Може да бъде изображение с текстово съобщение

Може да бъде изображение с текстово съобщение
Може да бъде изображение с 1 човек и текст, който гласи 'български дарителски форум смисълиотношение за бдф услуги членове членове на ус на бдф проекти ресурси HO алексей христов, американска фондация за българия EDUCA CRE/ магистър богословие om cy "свети климент Oxpugcku" гост изследовател memume "гржданско общество нестопански организации", „нестопанският cekmop сащ no света" „публични политиkц" университета джоржтаун", вашингтон. управителе на „американска фондация3 българия- клон българия. преди това- pegakmop списание "демократически преглед" водещ „дapиk Paguo". основател председател управителния съвет "сдружение на ръководители олимпийските отбори no природни'

Понеже не вярвам на душмани, всяка информация си я проверявам. Всичко, което съм споделила и написала, съм го проверила лично.

Съпругата - юридически статус - разведена, а фактически - не, на Костадинов - Велина, е учредител на едно сдружение - "Образователна общност - Варна". Няма лошо, с една учителска заплата жената явно е много успяла - то сдружения, нови учебни центрове. Работлива е жената. Който го отрече, е завистник и душманин. По мои лични впечатления, раздялата е фиктивна и по документи, но може пък и да греша. Интересно е друго:

Сдружението на Велина Костадинова участва в инициатива на....забележете ЛИДЛ България - същият този магазин, в който бившият й съпруг правеше протести и искаше да го затваря. Значи - жена му разчита на подкрепата на ЛИДЛ, а мъжа ходи да прави сцени и протести и да иска да го затваря. Семейна работа!

Още по-интересно е с чия помощ образователната общност на Велина Костадинова осъществява дейността си. В Български дарителски форум, който подкрепя инициативите й, член на Управителния съвет е Алексей Христов - от...."АМЕРИКАНСКА ФОНДАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ".... А има и една директорка в управителния съвет на този дарителски фонд, която е в управлението на....ТЕЛУС!!!

Всъщност в делата костадинови най-много ме отвращава лицемерието. Аз не харесвам американците, заявявам го, но нито кандидатствам, нито бих допуснала аз или някой от семейството ми да бъде спонсориран от тях пряко или косвено чрез фондации. Делата трябва да следват думите. А най-малкото, когато си политик, такива работи трябва да ги казваш. И например да се разграничиш. А не да рекламираш учебния център на жена си.

Елена Гунчева-Гривова

10 Коментара

Боги

преди 1 година

И от кога бившият съпруг трябва да е отговорен за постъпките на бившата си съпруга? Все едно да търсиш отговорност от Георги Свиленски за действията на Десислава Радева(бивша Свиленска). Много си смешна Гунчева. Толкова си низка, че чак противна.

Коментирай

ШОК! ШОК! ШОК! Гунчева е влюбена в Костадинов!

преди 1 година

Разследващ журналист от сайта ЕЖК се добра до поразяваща информация. Бившата депутатка от Възраждане, Елена Гунчева, се влюбила в лидера на партията. Гунчева не могла да устои на чара, обаянието и мъжествените дела на Костадинов и сърцето й се разтопявало под знойния му поглед. Гунчева притежавала само писателски талант и се надявала чрез него да се добере до нежните чувства на привлекателния и свободен левент. За съжаление, когато си отворела устата, оттам се чувал силен пловдивски акцент, който карал Костадинов да извръща главата си настрана. Несподелената любов на Гунчева дотолкова я депресирала, че тя не издържала и напуснала парламента. Но чувствата й не угаснали, затова тя всеки ден пишела по един опус за него, с тайната надежда да привлече вниманието му.

Коментирай

ШОК! ШОК! ШОК! Гунчева е влюбена в Костадинов! - 2

преди 1 година

Освен посветените на него статии, тя деликатно, но настойчиво следяла личния му живот, като силно ревнувала от бившата съпруга на лидера. Дали има основание за нейната ревност, нашият журналист все още не може да докаже. Лошото в случая е, че Гунчева е избрала погрешен път. След консултация с психоаналитик, тя би могла да промени поведението си. Психоаналитикът съветва Гунчева първо до проведе двадесетина сеанса с логопед, после да си намери личен треньор по боди билдинг и едва след това да се появи пред Костадинов с напълно променения си вид. Обществеността тръпне да узнае, дали Гунчева ще успее да покори Костадинов или ще продължи да подсмърча подире му.

Коментирай

Касандра

преди 1 година

Отдавна предричах любовна драма във Възраждане, но както обикновено, никой не чу думите ми. Предупредих Гунчева да не дава воля на чувствата си, защото ще има непредвидими последици. Тя обеща да се спре и даже се омъжи за друг, в опит да спре да мисли за Костадинов. Предрекох още, че изпепеляващата любов не може да отмине бързо. Сега предричам, че Костадинов няма да утоли жаждата на Гунчева. Обаче тя трябва да предприеме стъпки на помирение. В противен случай любовта ще я изгори отвътре и тя ще продължи да съществува само телом. Просто ще се превърне в зомби. Моите предсказания винаги се сбъдват, имайте вяра в мен!

Коментирай

Босилсковски

преди 1 година

Гунчева си намери майстора. Поздравявам автора на любовната драма. Каквото повикало, такова се обадило.

Коментирай

. . .

преди 1 година

Само не мога да разбера М. Върбанова . . . Милена, не знам как да се обърна към вас по друг начин, заради разликата в моята възраст . . . Просто храните Тролове да ви лаят . . . Не сте на читава позиция . . .

Коментирай

. . .

преди 1 година

Сетих се за още нещо . . . Елена Гунчева = Синята Барета = Ивайло К . . . Ако видите тези профили, да си знаете . . . Един и същ IP адрес . . .

Коментирай

. . .

преди 1 година

Гунчева . . . Явно, сега от мен ще разбере . . . Какво е ИП адрес и как да го променя . . . Тъпа овца . . .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.