Моралните убийци на кроткия баща Пейо се намират в парламента и прокарват зловещи закони срещу мъжа и срещу бащата, срещу семейството от мъж и жена

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/moralnite-ubiyci-na-krotkiya-bashta-peyo-se-namirat-v-parlamenta-i-prokarvat-zloveshti-zakoni-sreshtu-mazha-i-sreshtu-bashtata-sreshtu-semeystvoto-ot-mazh-i-zhena/126398 SvobodnoSlovo.eu
Моралните убийци на кроткия баща Пейо се намират в парламента и прокарват зловещи закони срещу мъжа и срещу бащата, срещу семейството от мъж и жена

Само да кажа нещо, ако може:

Моралните убийци на кроткия баща Пейо се намират в парламента и прокарват зловещи закони срещу мъжа и срещу бащата, срещу семейството от мъж и жена. 

Моралните убийци на кроткия баща Пейо се спотайват в соросоидни непеота като анти-Българския hell-зинкски комитет, защитници на убийци и психопати. 

Моралните убийци на кроткия баща Пейо, отровен и удушен от две вещици се намират в Министерски съвет и прокарват политиките на Сорос и на мрака, и рушат най-здравата българска основа - семейството. 

Начело на България е най-зловещото и най-лукаво антибългарско правителство, което с едната ръка подготвя война, а с другата ръка отваря вратите за ислямска инвазия. 

И всичко е за “Шенген и еврозоната”, шиндири-миндири! 

Тежка, страшна цена ще платим ние и децата ни за днешната духовна парализа на цял народ! 

Ще ни се иска да върнем времето назад и да смачкаме тези змии, налазили и обсебили българските полуразрушени национални институции. 

Но времето вече ще е минало…

Народе????

Александър Урумов

2 Коментара

Рафи

преди 3 месеца

Нещата няма да станат в Мин. Съвет или Президентство или още по-малко в Нар.Събрание. Ефективен начин е работа на местно ниво- село,град,областен град. Това умните хора го знаят,но вървят по лесната схема-едно-две изказвания по някоя телевизия,радио, уебсайт ако ги допуснат там.Няма да стане така!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.