НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА ПОСЕГНЕТЕ НА ДЕЦАТА НИ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/nyama-da-pozvolim-da-posegnete-na-decata-ni/53261 SvobodnoSlovo.eu
НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ДА ПОСЕГНЕТЕ НА ДЕЦАТА НИ

 

Когато сатанистите не могат да въздействат върху възрастните, посягат на децата. Децата ни нямат право сами да избират училището си и личния си лекар, но според тия имат правото да избират от кой пол са и да искат смяна на пола чрез операция. В България деца умират поради това, че държавата има пари за украинците, но няма пари за техният живот и здраве, но големият проблем на някои е, че дете с две майки не можело да получи акт за раждане. В България деца раждат деца, но големият проблем на някои е, че нямало Истанбулска конвенция. 

Винаги се посяга на беззащитните. Втълпява се, че родителите нямат право да ги възпитават и наказват. Втълпява се, че родителите нямат правото да ги учат на религия. Втълпява се, че трябва да възприемат всякакви извращения като нормални. А родителите са толкова наплашени, че голяма част от тях не смеят да възразяват.

Само, че, ние - българите, заради децата си чудо можем да направим. За себе си може би не, но ако посегнете на децата ни, нито ще простим, нито ще стоим кротко и безучастно. Аз не искам децата и внуците ми да се гордеят, че ходят по прайдове и да се чудя от кой пол са. Не искам синовете ни зетьове да ни водят. Не искам да се чудя дали да назова някого господин или госпожо и да се чувствам виновна, че не знам, че е бинарзетджендъртранс. 

Преди време спорих с една позната, която ми се подиграваше, че отново повдигам въпроса с Истанбулската конвенция. Според нея вече бил решен окончателно с решението на Конституционния съд. Да, ама не. Колония България не е самостоятелна държава. Ако в Брюксел решат всички европейски държави от съюза да я приемат, няма къде да се рита. Така, че никога не трябва да се отпускаме и да забравяме за какво иде реч. За децата ни! За бъдещето им! За бъдещето на България!

Елена Гунчева-Гривова

1 Коментара

ИвайлоК

преди 1 година

Помня преди доста време митинг пред Партийния дом в София срещу Истамбулската конвенция и за защита на децата ни. Бяха 20-30 човека... Имам ужасното усещане, че ако утре еничари тръгнат "от село на село" за нашите "мъжки рожби" - населението ще се разбяга като пилета към кокошарника. За защита.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.