Търсят се доброволци

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tarsyat-se-dobrovolci/142360 SvobodnoSlovo.eu
Търсят се доброволци

Търсят се доброволци

Отварят се свободни позиции за умиране. Сделката е неустоима. От тях позициите от вас умирането. Мястото се подразбира - там където новото не може да убие нормалното с административни хватки.

В цялата човешка история хора без никакъв материален или духовен интерес са умирали за печалбата на други. Достатъчно е да им се плати или бъдат убедени, че чуждите интереси са им по-скъпи от техния живот. Второто е по-евтино.

 Защото популацията от тези новохора, за чиито интереси сте привикани да умирате не са способни да защитават с кръв позициите си. Да не говорим за саможертва.

Апропо, какво се случи с взвода еднорози в „у“ армия? Или този взвод беше образуван само за фотосесия? Успяха ли еднорозите да защитят дори персоналните си епилирани задници, камо ли нечии чужди или и за това не им стигна мъжество? Мъжество ли казах? 

Днес вие, старите обикновени хора ще бъдете призовани да умрете за нещо чуждо, което дори не харесвате. В тази инициатива се влагат милиарди. Разбира се, вие ще бъдете описан като миротворец. Вие няма да защитавате трансграничните корпоративни капитали. Ще умрете за да пребъде ипотеката ви. Да пребъде банката, която ви обслужва. За да може някой фонд да ви откраде пенсията. Ще умрете за да може детето ви да има изконното право да бъде скопено по собствено желание. Да бъде скопено на половин цена по здравна каса, дай боже. Ще умрете за да се намали вашия въглероден отпечатък, който се следи от хора, които ходят на работа с частни самолети. Брей, става неустоимо. Нали?

Помнете. Вие сте нужен да умрете в последната битка на корпорациите срещу хората. (Защото умират тези, които имат душа а не айбан и пин код). Запомнете го, пазарете се и ако ще се продавате за пари се продавайте скъпо. А ако ще се продавате заради едната пропаганда вече сте си загубили времето да четете този текст.

За Факти

Емил Йотовски

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.