Тошко Йорданов: Дано следващият опит на Радев за партия да е по-успешен

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/toshko-yordanov-dano-sledvashtiyat-opit-na-radev-za-partiya-da-e-po-uspeshen/126325 SvobodnoSlovo.eu
Тошко Йорданов: Дано следващият опит на Радев за партия да е по-успешен

Радев може да казва каквото си иска. Включително и след края на мандата си би могъл да оглави политическа партия. В кръга на шегата надявам се следващият му опит да е по-успешен от първите два, каза председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов в "Още от деня" по БНТ.

"Първият опит с Кирил и Асен беше трогателно нещастен за цялата държава. Още сърбаме попарата на тия двамата, които управляват", заяви Йорданов. Вторият му опит пък бил със Стефан Янев, "появил се незнайно защо безсмислено в политическото пространство".

Председателят на ИТН заяви, че партията ще се яви самостоятелно на европейските избори.

"ИТН ще се яви на европейските избори със самостоятелна листа и нашите евродепутати, колкото там успеем да вкараме, ще бъдат в семейството на консервативните партии, защото там е здравият разум", посочи Йорданов.

Йорданов коментира темата и предложението на МС да отпаднат таксите за обучение на студентите и докторантите в държавна поръчка.

"Има прекалено много университети в България, има повече студенти, отколкото реално завършват. Следствие, на което цената, не цената, а стойността на образованието е изключително ниско. Нивото е ниско. Цялата порочна схема парите да следват ученика довежда до това, че никой няма високи изисквания", уточни председателят на ИТН.

По думите му "това е поредната безсмислена дейност, която развива сегашният кабинет".

fakti.bg

3 Коментара

Ивайло Кирков

преди 3 месеца

Дано!? Дано какво? Дано следващите Кирчо и Кокорчо да са по-добри от сегашните!? Не вярвам! - просто няма как да са ...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Помните ли Пацо шнорхела...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.