Тошко Йорданов: Законът за НСО може би трябва да се пипне малко

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/toshko-yordanov-zakonat-za-nso-mozhe-bi-tryabva-da-se-pipne-malko/133920 SvobodnoSlovo.eu
Тошко Йорданов: Законът за НСО може би трябва да се пипне малко

 В предаването „Панорама" по БНТ Тошко Йорданов по повод катастрофата с кола на НСО, в която е пътувал Кирил Петков, каза че Законът за НСО може би трябва да се пипне малко. „Най-малкото в посока времето за охраняваните лица. Защото Кирил Петков не е премиер година и половина и можеше да откаже охраната на НСО. Тези изкушения на самовлюбени хора може да ги поограничим поне малко с промяна на закона".

"Наистина имам въпрос - Кирил Петков защо се вози в кола на НСО в предизборна кампания? Вярно ли е, че Лена Бориславова също я возят в кола на НСО? (Има снимки). Има едно такова нещо, което се използва удобно от политиците чрез един закон, който сами са си създали, а не е редно", заяви Йорданов.

"Има нареждане на председателя на Народното събрание Росица Кирова по време на предизборна кампания да не се използват служебни коли", посочи Тошко Йорданов.

БНТ, „Панорама"

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.