УБИЙСТВЕНИ ВЪПРОСИ – СИГНАЛ КЪМ КПК И ПРОКУРАТУРА ЗА ГИБЕЛТА НА ДВАМАТА ПИЛОТИ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ubiystveni-vaprosi-signal-kam-kpk-i-prokuratura-za-gibelta-na-dvamata-piloti/142911 SvobodnoSlovo.eu
УБИЙСТВЕНИ ВЪПРОСИ – СИГНАЛ КЪМ КПК И ПРОКУРАТУРА ЗА ГИБЕЛТА НА ДВАМАТА ПИЛОТИ!

На вниманието на Министъра на транспорта, Прокуратурата и КПКОНПИ

Уважаеми дами и Господа,

Потресени сме от трагичния инцидент със загиналите двама пилоти на авиобаза ,,Граф Игнатиево’’. Поради това искаме да зададем следните въпроси, на които се надяваме да се самосезирате.

 Кои диспечери от държавно предприятие ,,Ръководство на въздушното движение от центъра в Бояна са ръководели полета на двата загинали летци?

Генералният директор на ДП РВД Георги Пеев давал ли е предварителни указания за по-ниско ниво на летене на самолета към диспечерите от РВД?

Единият ръководител полети отговорен за подаването на командите Стоянов на коя известна бизнес дама е съпруг?

Как Стоянов е назначен в РВД и дадени ли са му готови тестовете за да остане във финалното класиране?

100 000 лв. ли е подкупа да станеш ръководител полети?

Вярно ли е, че Георги Пеев получава подкупите в една клиника в кв. Дианабад?

Редно ли е ген. директор да се държи като дерибей и да се прави на олигарх, при положение, че е просто държавен чиновник на ръководна длъжност?

Защо летците не успяха да катапултират и причината за това не е ли в старите пиропатрони, които трябва да се сменят точно на определен период?

Кога Митьо Есемеса ще понесе отговорност за некачествения ремонт на самолета?

Задължително оставка на командващия ВВС и на шефа на летище ,,Граф Игнатиево’’.

Нека със своята гражданска позиция да не допуснем отново вината да се прехвърли на загиналите, както в Шабла.

(Г-жо ВеселинаТомова, искрено се надяваме, че ще имате смелост да публикувате това. Знаем, че Георги Пеев има голямо внимание в медиите в България и ще се опита всячески да спре нашия глас.

От група диспечери от РВД, възмутени от падане на нивото на професионализъм в ДР РВД

На снимката шефът на РВД Георги Пеев

afera.bg

7 Коментара

Аква

1 day before

НАТО УБИ НАШИТЕ ПИЛОТИ! Шивиков е прав в своя вик към колегите си от армията. Никакви други имена и предположения нямат значение.

Коментирай

Шмайзер

1 day before

Пеевски ми даде тон за песен, но аз пея фалшиво. Затова пък компенсирам с друго

Коментирай

О.з. полк. Румен Стоянов, военен летец:

1 day before

Колега Радев, докога да мълчим? Видях поредица от организационни и пилотски грешки „Колега Радев, И като замълчахме за убийството на м-р Терзиев от американския ЗРК „Патриот“, какво научи обществеността? Докога да мълчим???

Коментирай

Сашко

22 hours before

Чел съм много простотии свързани с авиацията но ПО ГЛЯМА ПРОСТОТИЯ не бях чел.Медията,засрамете се.Не може ако на някой му дойде накаква глупост в болния мозък да я публикувате,това не е фейс бук.

Коментирай

Сашко

22 hours before

Чел съм много простотии свързани с авиацията но ПО ГЛЯМА ПРОСТОТИЯ не бях чел."Медията",засрамете се.Не може ако на някой му дойде накаква глупост в болния мозък да я публикувате,това не е фейс бук.

Коментирай

Бойко от Банкя

9 hours before

Най-малко пък набедение и назначени за "специалисти" високоплатени служители на РВД имат право или основание да коментират или обсъждат трагедията с двамата пилоти! А щом подлогата на Пеевски, пияното Весе ТИМова дава трибуна за лъжите и простотиите им в палцаливото си сайтче, нещата са ясни: иде Коледа и на една Свиня й иде реда.....

Коментирай

Бойко от Банкя

9 hours before

Най-малко пък набедените и назначени за "специалисти" високоплатени служители на РВД имат право или основание да коментират или обсъждат трагедията с двамата пилоти! А щом подлогата на Пеевски, пияното Веси ТИМова дава трибуна за лъжите и простотиите им в парцаливото си сайтче, нещата са ясни: иде Коледа и на една Свиня й иде реда.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.