ВАРНА НА СВОБОДЕН ХОД, ИМА ЛИ КОЙ ДА ТЕГЛИ КАРУЦАТА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/varna-na-svoboden-hod-ima-li-koy-da-tegli-karucata/127251 SvobodnoSlovo.eu
ВАРНА НА СВОБОДЕН ХОД, ИМА ЛИ КОЙ ДА ТЕГЛИ КАРУЦАТА

Общинската избирателна комисия във Варна решава дали да прекрати правомощията на кмета на район „Приморски“ Николай Желязков. Причината е, че срещу него има постъпил сигнал, затова че е вписан като ликвидатор на дружество. Преди дни друг варненски районен кмет – този на район „Одесос“ беше отстранен от длъжност с мотива, че не е отписан от управлението на фирма.. Ако и кметът на район „Приморски“ бъде отстранен, в морската столица предстоят нови избори за кметове на двата района. „Категорично заявявам\, \че не е налице несъвместимост за изпълнение на задълженията ми като кмет и че съм извършил абсолютно всички действия, които са били в моя контрол в сроковете, които е трябвало да бъдат извършени”, посочи кметът на район „Приморски“ Николай Желязков.„Смятаме, че начина, по който се прави това е политическа атака. Тя върви от известно време на много нива и смятаме, че тя не е само провокирана от ГЕРБ-Варна, но и от по-високо ниво”, каза кметът на Варна Благомир Коцев. Коментарът на представителите на ГЕРБ-Варна гласи, че варненския кмет и компания „замазват с конспирации некадърното си управление“.

„ДИАГНОЗА“ все пак да попита: „Къде Ви е космосът и къде Ви е ракетата, г-н Коцев? Освен че ракетата Ви е крива, май някой Ви изкриви и пространството. Дали пък не е време да влезе Айнщайн?

2 Коментара

Али Баба

преди 2 месеца

На Варна не й върви на кметове. Нито Кирчев, нито Йорданов или Портних направиха нещо полезно за града. А с новия направо удариха дъното...

Коментирай

борба между бандити

преди 2 месеца

За 35 години бандитизмът унищожи град Варна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.