ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ ПРЕД ОТСТРАНЯВАНЕ, ЗАРАДИ СЪДРУЖИЕ ВЪВ ФИРМИ В САЩ, СЪЩО КАКТО ВАРНЕНСКИЯТ КМЕТ БЛАГОМИР КОЦЕВ В МАЛТА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vasil-terziev-pred-otstranyavane-zaradi-sadruzhie-vav-firmi-v-sasht-sashto-kakto-varnenskiyat-kmet-blagomir-kocev-v-malta/127093 SvobodnoSlovo.eu
ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ ПРЕД ОТСТРАНЯВАНЕ, ЗАРАДИ СЪДРУЖИЕ ВЪВ ФИРМИ В САЩ, СЪЩО КАКТО ВАРНЕНСКИЯТ КМЕТ БЛАГОМИР КОЦЕВ В МАЛТА

Казусът с варненския кмет Благомир Коцев, който има съдружие във фирми в офшорки в Малта и това е незаконно, заради което се чака решение на ОИК – Варна за прекратяване на пълномощията му като кмет, се повтаря и с кмета на София Васил Терзиев.

В ОИК в столицата е постъпил сигнал, че Васил Терзиев има съдружие във фирми в САЩ, което също е нарушаване на закона и основание за да бъдат прекратени пълномощията му като кмет.

Afera.bg

2 Коментара

Червената шапчица

7 months before

Oт понеделник фермерите спират ефективните протести -- "Имаме разбирателство по трите точки, които бяхме поставили предварително. Към момента, това, което е важно е, че спираме ефективните протестни действия от понеделник. Събота и неделя вече бяха отменени. Ще се изготви текст на споразумение, между нас като представители на бранша и премиера, който да бъде разписан от всички", каза председателят на Националната асоциация на зърнопроизводителите Илия Проданов. --- Казах ли ви аз за Илия Проданов

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.