Вижте историята на Пейо и се замислете!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vizhte-istoriyata-na-peyo-i-se-zamislete/125849 SvobodnoSlovo.eu
Вижте историята на Пейо и се замислете!

Това е Пейо. Горд, смел, честен, добър и почтен българин, когото мнозина познаваха като истински човек и отзивчив гражданин. Авиоинженер, върнал се от Германия, за да живее в България. 

Пейо беше убит от съпругата си, заедно с майка й, залюбена с бивш депутат. И тримата, участващи в драмата, са известни активисти на управляващата партия у нас. 

Същата управляваща партия у нас в момента купува и продава апартаменти като един същински Цецо Цветанов. Убива хора като една същинска мафия. Бие протестиращи като една същинска репресивна полиция. Затваря очите на медиите като една същинска диктатура. 

Виктор Димчев

trud.bg

6 Коментара

Чоко Боко

преди 3 месеца

Две жени не могат да удушат мъж в съзнание, като всички участници се намират в много тясно пространство в купето на автомобил с минимални възможности за маневриране и упражняване на достатъчно силни и ефективни действия върху жертвата, само с голи ръце и никакви други средства. Това е толкова смехотворна версия, че и Мики Маус не би се вързал. Цялата история пак се свежда до "компютри и/или компоти".

Коментирай

Борис

преди 3 месеца

Чичо Боко,не се изказвай по въпроси,по които не си компетентен.Без да давам съвети по криминология и криминалистика,ще ти кажа едно-престани с тъпите USA -сериали!

Коментирай

Борис

преди 3 месеца

Гошо,тя женка му на Адвоката е на магистралата,щото той взема редовно от това,що рекламира.Може пък и той да е там,щото знае ли човек...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.