Американците понеже свършиха парите, и няма какво да дадат на Зеленски решиха да се напъват със закони за Черно море

https://svobodnoslovo.eu/komentar/amerikancite-ponezhe-svarshiha-parite-i-nyama-kakvo-da-dadat-na-zelenski-reshiha-da-se-napavat-sas-zakoni-za-cherno-more/114285 SvobodnoSlovo.eu
Американците понеже свършиха парите, и няма какво да дадат на Зеленски решиха да се напъват със закони за Черно море

ВСУ контранастъпват от месец юни, но се оказа, че им пречи гъстата растителност в Украйна. Разбира се, че тази гъста растителност е засадена лично от Владимир Путин, който освен всичко и я поливал редовно🤣.

  Американците понеже свършиха парите, и няма какво да дадат на Зеленски решиха да се напъват със закони за Черно море с надеждата, че Путин не е пуснал страшни акули в него🤣.

  Нашите жълтопаветници си създадоха тема с домашното насилие и спряха да говорят за доставка на помощи за Украйна, но по примера на американските си ментори, започнаха ударно да творят безсмислени закони🤣.

  Пропагандните медии са в истински шок, тъй като платените говорители срещу Русия и Путин, изведнъж трябва да бъдат преквалифицирани в "експерти" по домашно насилие, но какво да се прави, като всички са в една огромна интимна връзка.

  Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.