България можеше и може да стане наблюдател в БРИКС, ако имахме държавници,вместо чужди агенти и американски слугинаж

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgariya-mozheshe-i-mozhe-da-stane-nablyudatel-v-briks-ako-imahme-darzhavnicivmesto-chuzhdi-agenti-i-amerikanski-sluginazh/145127 SvobodnoSlovo.eu
България можеше и може да стане наблюдател в БРИКС, ако имахме държавници,вместо чужди агенти и американски слугинаж

България можеше и може да стане наблюдател в БРИКС, ако имахме държавници,вместо чужди агенти и американски слугинаж. 

Путин каза,че БРИКС е разнообразна организация, не е блок и може да бъде полезна на страни, които не са включени в нея. 

Две съседни на България държави тръгнаха смело към алтернативата и надеждата БРИКС. Турция вече официално поиска членство в БРИКС. Белград обмисля присъединяването към БРИКС като реална алтернатива, каза сръбският вицепремиер Александър Вулин в интервю за германския вестник Berliner Zeitung.

 Руският президент Владимир Путин заяви,че днес 30 държави биха искали да се присъединят към БРИКС или да си сътрудничат с него под една или друга форма. Асоциацията ще се развива постепенно, за да не се минимизира ефективността на самата структура, обясни руският лидер.

Днес общият БВП на страните от БРИКС уверено превишава показателите на страните от Г-7 и продължава да расте, отбеляза руският президент.

Йордан Халачев

2 Коментара

kuasom

17 hours before

....

Коментирай

kuasom

17 hours before

ГАРАНТИРАНО: За 21 дни ще правите жесток секс като порнозвезда - ще увеличите трайно пениса си със 7 см и ще започнете да получавате ерекция за 3 секунди (твърда като стомана, колкото дълго искате),прочетете повече тук---- https://come.ac/Menstill

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.