Българският премиер е напълно неспособен за своя пост, простоват, неук, неграмотен, със съмнително и престъпно минало

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgarskiyat-premier-e-napalno-nesposoben-za-svoya-post-prostovat-neuk-negramoten-sas-samnitelno-i-prestapno-minalo/22597 SvobodnoSlovo.eu
Българският премиер е напълно неспособен за своя пост, простоват, неук, неграмотен, със съмнително и престъпно минало

"Който обижда министър-председателя, обижда една нация, един народ и една държава." От исковата молба на Бойко Борисов в съда.

От това знаменателно съждение трябва да направим извод, че Б. Борисов е сравним с Луи ХIV /кралят-слънце/, халиф-султан Баязид, Карл Велики, Наполеон, Мао, колегата Шикългрубер и генералисимус Сталин.

Позволявам си да твърдя, че българският премиер е напълно неспособен за своя пост, простоват, неук, неграмотен, със съмнително и престъпно минало /потвърдено от сводките на американските посланици в България/, страхлив, мнителен и невъзможен в случайно подарената му служба.

За да е по-обидно за споменатия - същият е напълно некадърен тенисист и ритнитопковец.

С характеристика доближаваща епохата на неолит и кроманьон можем да предположим, че Особата е кадърен да бъде чобан, хамал, каруцар или поне файтонджия.

Споделената любов с азиатски диктатури е престъпление срещу нацията.

Той е прост, вие прости ли сте ?!

Велислав Минеков

www.facebook.com/velislav.minekov

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.