"Българското лято" ще е истинска ЖЕГА и като няма кой друг, аз ще ви я показвам!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgarskoto-lyato-shte-e-istinska-zhega-i-kato-nyama-koy-drug-az-shte-vi-ya-pokazvam/15078 SvobodnoSlovo.eu
"Българското лято" ще е истинска ЖЕГА и като няма кой друг, аз ще ви я показвам!

Мантрата на Хунтата касае единствено "личното пространство" и снимката с просналия се напреко на спалнята Боко Тиквата.

НИКОЙ, НИКОЙ, НИКОЙ не коментира и не чете текста съпътстващ снимките - описанието как и по колко идват в това чекмедже на месец, на седмица и как отпътуват ИЗВЪН ЕС. Вероятно с фалкон, или с дрон?! Наричат това "компромат" и не смеят да гъкнат за ПАЧКИТЕ С КИНТИТЕ!

Скрупольозните "десни" медийни глашатаи се гнусят от мен, че съм пуснала снимката с Боко легнал като полегнала е тодора, и ме наричат "пощенска кутия". А те отде знаят, че съм "пощенска кутия", драгите плашипутарници?!

А снимката с голия Боко е сложена само за финал - за да докаже, че предните снимки с кинтите и пачките са от ЕДНА И СЪЩА СПАЛНЯ - ТАЗИ НА БОКО ТИКВАТА! Знам колко ме мразят и десни, и леви, и у лево, знам, но никога не ме е интересувало. Аз си върша работата така, както съм длъжна, защото професията ми има мисия - да казвам истината!

"Лично пространство" НЕ Е, когато чекмеджето на министър председателя е пълно с милион евра от рушвети и корупция!

"Българското лято" ще е истинска ЖЕГА и като няма кой друг, аз ще ви я показвам!

Веселина Томова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.