Бог да прости загиналите български пилоти! Както винаги, виновни от висшето ръководство няма

https://svobodnoslovo.eu/komentar/bog-da-prosti-zaginalite-balgarski-piloti-kakto-vinagi-vinovni-ot-vissheto-rakovodstvo-nyama/144740 SvobodnoSlovo.eu
Бог да прости загиналите български пилоти! Както винаги, виновни от висшето ръководство няма

Бог да прости загиналите български пилоти! Както винаги, виновни от висшето ръководство няма. Днешните ръководители на армията нямат нито достойнството, нито честта да си признаят грешките. Всички те са ПОЛИТИЧЕСКИ МАРИОНЕТКИ, а не офицери!

Мнението ми е, че ръководството е виновно. Колко часа летят пилотите в България?!! КЪДЕ СА НОВИТЕ САМОЛЕТИ! Откога са старите и къде и как са ремонтирани?

За да се фукат политическите функционери на армията и да правят шоу в чест на НАТО, пратиха на смърт двама български мъже. 

Срам и позор! А подобно измиване на ръцете е гнусно, подло и страхливо!

Елена Гунчева-Гривова

6 Коментара

ВЪЗРАЖДАНЕ е патерица на шайката ГЕРБ и петата колона ДПС

1 day before

Ренегатът Запрянов: нито един висш офицер не е виновен! Сотир Цацаров на Шиши и Боко Тиквата: "Дори един суджук не е достигнал до министър-председателя Борисов"

Коментирай

Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист

1 day before

Полковник Румен Стоянов, военен летец, с шокираща версия за смъртта на пилотите ни: „Докога да мълчим?“ https://obektivno.bg/o-z-polk-rumen-stoyanov-voenen-letecz-s-shokirashta-versiya-za-smartta-na-pilotite-ni-do-koga-da-malchim/ Колега Радев, И като замълчахме за убийството на м-р Терзиев от американския ЗРК „Патриот“, какво научи обществеността? Докога да мълчим???

Коментирай

Богданов, багерист

22 hours before

Г-жо, Жалко е, че си отидоха двама души в безсмилена демонстрация. Моята специалност не предполага компетентност по правни въпроси, ама вината не беше ли свързана с проява на конкретно лице по конкретен случай ? Заведете им на виновните едно дело и ги осъдете. А видеото показва, че пилотът не е преценил точно ситуацията и възможностите на багера за тази фигура- тя си има име. Питайте други багеристи и вижте какво ще кажат анонимно по изпълнението на тази фигура

Коментирай

Елена Гунчева

21 hours before

До Богданов. Не споря, не съм професионалист. Но безспорно не е само вината на пилотите. Защото подготовката е въпрос на организация, учебни часове и условия. И ако не беше тази демонстрация за НАТО, пилотите още щяха да са живи. Но заради натягането на командния състав пред гостите, се стигна до това. В една нормална държава министърът веднага щеш да си подаде оставката, без значение дали носи персонална вина или не. Тук се оправдават и прехвърлят цялата вина на загиналите. В България всички загинали пилоти са загинали заради свои грешки, както наблюдавам. Срамно е. Нека поне да покажем някакво уважение към загиналите, семействата и приятелите им.

Коментирай

Геле

20 hours before

Истината е, че загинаха Радев да се прави на гъзар. Часове преди това се писа как сяда и върти геврека на F16, че се го джитка и т.н. стотици статии и шум за Чорапа гласен от Краварите за новият Месия да ни оправи като му дойде времето. След катастрофата Гробна Тишина к'во щеше да ни представи Зеленият Чорап Чорап с по болен мозък и амбиция от СИКаджията Борисов

Коментирай

Богданов

4 hours before

Г-жо Гунчева, Така вече, нещата звучат по-реалистично.За съжаление, тежките инциденти се дължат предимно на грешки или недооценяване на ситуацията.А вината е друга тема. Основните виновници сме ние, които търпим тази 35-годишна война срещу нас самите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.