Борисов трябва да си ходи, той е срам и обида за всеки българин

https://svobodnoslovo.eu/komentar/borisov-tryabva-da-si-hodi-toy-e-sram-i-obida-za-vseki-balgarin/14401 SvobodnoSlovo.eu
Борисов трябва да си ходи, той е срам и обида за всеки българин

Отвращението от Борисов има много лица. Протестиращите са различни, а всеки опит да ги противопоставят - едни имали право, били по-автентични, а други не - това е косвена подкрепа за Борисов.

И подкрепата за Борисов има много лица - ама кой ще дойде, ама ще дойдат комунистите, ама сега не е време, я ги виж тия протестиращи и т. н. Това е явна защита на Борисов на власт. Какви ли не мислители се изказаха в тоя дух - Михаил Неделчев, Харалани, Харизани, Огнянминчевци, професорки и професори, и т. н.

Борисов трябва да си ходи, той е срам и обида за всеки българин да ни представлява като държава. Щом някои намират за неправилно протести да му искат оставката, те са неговите крепители, те също са срам за нацията.

Иван Бакалов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.