Борисов започва да се гаври с българската държава и става токсичен за нея

https://svobodnoslovo.eu/komentar/borisov-zapochva-da-se-gavri-s-balgarskata-darzhava-i-stava-toksichen-za-neya/110050 SvobodnoSlovo.eu
Борисов започва да се гаври с българската държава и става токсичен за нея

Предложението на Борисов... Мария Габриел за кандидат за премиер на Република България е вероятно най-малоумното предложение за последните 30-на години. Борисов се простреля сам в слепоочието. Той иносказателно и публично заяви на българите, че му е време да си ходи в Банкя и да играе всеки ден белот с неговите аркадаши. И да не занимава с нищо друго.

Това, че Мария Габриел въобще не става и за директор на дирекция на МС е ясно и на най-безмозъчните. Тя е лишена от минимален управленчески опит. Това е като да направиш продавачка в ЦУМ министър на икономиката защото е работила в сграда до МС. Мария Габриел отдавна се е откъснала от проблемите и въпросите, които вълнуват българския народ.

Типична куха евролейка с космополитична нагласа. С такива България имаше нееднократно горчив опит. Борисов започва да се гаври с българската държава и става токсичен за нея. Не може своя личен интерес да го пробутва като грижа за държавата. Около него има поне 10-на опитни управленци, който са далеч по-подходящи от случайницата Мария Габриел.

Боян Чуков

1 Коментара

Червената шапчица

преди 11 месеца

Боци има план. Как можем да разберем какви са мислите и плановете на Боци? Тук съвременната медицина и логика са безсилни. Ако хората се научим да разбираме за какво си мисли един примат, докато виси на клона, ще разберем и Боци. Май става дума за банан. Страх от големия банан на Бай Ставри. При влизане на сухо боли…

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.