БОЖКОВ, ИЛИ КРАЯТ НА ИНТРИГАТА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/bozhkov-ili-krayat-na-intrigata/116589 SvobodnoSlovo.eu
БОЖКОВ, ИЛИ КРАЯТ НА ИНТРИГАТА

 

И как постепенно всички се умълчаха. Около Божков тишината е като край мъртвец. Как беше? "За мъртвия или добро, или нищо?" И тъй като много народ се нареди около канчето с догадки, предположения и интриги, сега всички се страхуват, гаче ли, да плюнат в канчето със залоената супа "Божков"...

За него се говореше повече, докато беше в Дубай. Светеше оттам с ореола на интригата. Очаквахме крити дълбоко тайни да блеснат като бисери в кочина. Да каже неща, които ще преобърнат цялото политическо пространство.

Как се следяха постовете му от килията, анализираха се. Търсехме скрити послания в тях - не се ли учудвате, че докато беше в килията без право на телефон, той общуваше повече с външния свят. Значи някой му е зареждал телефона, без да има право на достъп. Но, "замълчи, сърце, баща ти е невинен"...

Единствената информация за него е размера на гаранцията. Без нито една медия да попита откъде е взел пари за гаранция от милион и половина до половин млн. при блокирани сметки, след влизане в списъка "Магнитски". И дали пък не трябва да му се повдигне обвинение за притежаване на такава сума. Или той в килията е заработил едни пари. Но за Божков, който рязко стана безинтересен. Защо????

    Христо Стоянов

4 Коментара

Жоро

преди 7 месеца

Абе боклук и лизач на мутренски задници,след показанията на Черепа ,Тиквата ,Горанов и Севда трябваше да са арестувани и с повдигнато обвинение от прокуратурата.Но понеже американците довлякоха Черепа за да държат Тиквата на каишка,всички в тоя цирк са доволни.

Коментирай

[email protected]

преди 7 месеца

това не е от ракията, тоя си е глупав. не престава да дрънчи баааатеНибойковчито

Коментирай

[email protected]

преди 7 месеца

това не е от ракията, тоя си е глупав. не престава да дрънчи баааатеНибойковчито

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.