Честит бг-алерт

https://svobodnoslovo.eu/komentar/chestit-bg-alert/144923 SvobodnoSlovo.eu
Честит бг-алерт

Ей...

На едно от челните места в света сме по компютърни и информационни технологии, а обществените поръчки в тази област се печелят и изпълняват от некадърници. Онуй, къде треба да ни съобщи, ако некоя неприятелска държава от западнио свет реши да ни обсипе с бомби като през 1944 година, когато за да ни вразуми, САЩ хвърлиха тонове бомби върху българска земя - рц, така и не сработи.

Това е като да довериш операция на сърцето на плочкаджия.

Честит бг-алерт.

Дедо:Мажд Алгафари 🤣🤣🤣

4 Коментара

Геле

9 hours before

44 година Щатските бомби бяха братски. Да живее НАТО и евреина Пуси

Коментирай

Офицер от запаса на БНА

7 hours before

Добре де , има едно просто нещо което НЕ разбирам : За какво ни е каквато и да била система за ранно оповестяване , след като практически НИКОЙ не знае какво да прави след нейната сигнализация ? Живеем във времена , в които за съжаление никак не е изключено да започнат да ни засипват с бомби , терори и всякакви други гадости за които даже не ми се мисли . Според мен би трябвало да се направят известен брой бомбоубежища , скривалища или ако щете евакуационни точки , където да отиват предварително информираните граждани . Пример : въздушна тревога - за Вашия жилищен район отидете в бомбоубежище номер 5 ( примерно ) ; Пожар - Във вашия регион отидете в евакуационна точка 8 ... и.т.н. А сега какво ? Нищо и половина . Писнала някаква аларма и какво правим ? Никой не знае . Най-много да се всее допълнителна паника от която щетите като правило са повече . Пълно безхаберие !

Коментирай

Den

6 hours before

...

Коментирай

Den

6 hours before

Не изпускай шанса си. Решението на много проблеми, може би и вашите са тук:---- https://come.ac/vazhno

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.