Честно да ви кажа, все повече се убеждавам, че ще имаме два национални празника. Вторият ще бъде на датата, на която ще изчистим политическия боклук

https://svobodnoslovo.eu/komentar/chestno-da-vi-kazha-vse-poveche-se-ubezhdavam-che-shte-imame-dva-nacionalni-praznika-vtoriyat-shte-bade-na-datata-na-koyato-shte-izchistim-politicheskiya-bokluk/113787 SvobodnoSlovo.eu
Честно да ви кажа, все повече се убеждавам, че ще имаме два национални празника. Вторият ще бъде на датата, на която ще изчистим политическия боклук

Честно да ви кажа, все повече се убеждавам, че ще имаме два национални празника. Вторият ще бъде на датата, на която ще изчистим политическия боклук.

   Този празник ще бъде чисто българско дело и както често съм казвал все повече хора осъзнават, че това може да бъде само и единствено всенародно дело, а не партийно.

  От няколко дена наблюдавам как партийни вождове усърдно действат за разделянето на народа. Един дори се оплаква, че българин го бил включил в сайта "Миротворець"? Оказва се, че от цялата му партия само той бил включен преди ден. Според думите на този партиен вожд, не бяха ли само неговите съпартийци българи, а всички останали не са българи, а предатели?

  Та, по тази логика да не би някой негов съпартиец-българин, да го е включил в този сайт?

  Да, да, зная, че тази публикация ще бъде засипана с докладване от тролската армия, но като се замисля, че аз и други български журналисти от години сме включени в какви ли не списъци, заплашвани с убийства, побой и какво ли още не, а един уж българин от партийката на същия партиен вожд ни е подготвил остров на една река, къдeто щял да изпълни върху такива като нас някаква си Н-19 (вероятно смъртна присъда за инакомислещи). Като се замисля, то и партийните тролове действат досущ като сайта "Миротворець".

  Казват, че политиците ни също били българи, а вероятно народът който ги ненавижда за всичко, което му причиняват не е българския. Тя и мафията ни е българска, а вероятно тези, които се борим срещу нея не сме българи според думите на партийния вожд, който се чуди как да привлече внимание?!

   Защо ли?

  Ами защото, партийният вожд е силен на думи, но на дела е "дим да го няма".

Да видяхте, партийният вожд и партийката му да протестират срещу визитата на зеленото човече?

  Да видяхте, партийният вожд и партийката му да протестират срещу решението да не се провежда референдум?

  А да видяхте, партийният вожд и партийката му да протестира срещу предоставянето на оръжия и военна техника, с които ще бъдат избивани наши православни руски братя и сестри?

  А да видяхте, партийният вожд и партийката да протестира срещу използването на американски касетъчни бомби срещу Русия?

  А да видяхте, партийният вожд и партийката му да протестира срещу безумието да се смени датата на националния празник?

  Обаче, всички видяхте как човек на партийния вожд предложи да бъдат увеличени депутатските заплати! Всички виждате и посочените по-горе бездействия, виждат ги и привържениците на партийния вожд.

  Именно за тази цел експресно и кризисно партийния вожд бе включен от господарите му в списъка, а за да бъде по-драматично той обвини някакъв несъществуващ българин.

  О, зная колко съм харесван, когато ви информирам за някоя истина, за която пропагандните медии мълчат! Но, нима забравихте как мълчаха същите пропагандни медии за Диляна Гайтанджиева, за ген. Димитър Шивиков, за Волен Сидеров, за проф. Иво Христов, за Павел Чернев върху чиято снимка е изписано "ликвидиран". Всичките те и още много други са в сайта "Миротворець", но за тях се мълчеше, а колко напоително пропагандните медии, които народът ненавижда отразиха включването на партийния вожд в сайта "Миротворець", при това броени минути, след като бе публикуван!

   Странно, а?

  А дали сте се замислили срещу колко честни български журналисти, които изнасят истината се водят дела за десетки хиляди лева, за да им бъде затворена устата?

  Такива дела се водят и срещу Диляна Гайтанджиева. Никога няма да забравя онази мартенска вечер на 2021 г., когато Диляна ми каза, че срещу нея е заведено дело за няколкостотин хиляди лева и спешно търси честен адвокат, който да я защити! Помолих я да ми даде няколко минути. Свързах се с един от най-честните адвокати, които познавам. Разказах му с няколко думи и той ми отговори- "Нека Диляна ми се обади.". 

  Сега, внимавайте, този адвокат е защитник на Украйна и според сбърканото мислене на някои хора, той непременно трябваше да предаде Диляна, тъй като тя има журналистически разследвания за лабораториите в Украйна. 

  Да, ама не! Адвокатът защи по безупречен начин Диляна и преди няколко месеца спечелиха делото. Просто, истината и професионализма винаги излизат наяве. 

  За партийният вожд, този адвокат е безродник, тъй като има други възгледи, а за мен е пример за обединение и професионализъм. 

  Истината и професионализма никога не са се харесвали на партийните вождове!

  Бъдете здрави!

Димитър Байрактаров

4 Коментара

Райчо

преди 9 месеца

H-19 многоцелеви хеликоптер използван от американските ВВС и армия особено във войната в Корея. Използва се за пренасяне на войници, оръжия и други товари( от Уикипедиа). Може да пренася и зелени барети.

Коментирай

Чичо Джо

преди 9 месеца

Всяка една статия разкрива много точно автора си .

Коментирай

Иванов

преди 9 месеца

Един мъдрец беше казал "Говори и аз ще ти кажа какъв си". Всяка дума, всеки намек разкриват явните и ЗАДНИ мисли на автора, опитът му да манипулира , както и мотивите му за тая дейност винаги имат причина. Като се познава пословичната продажност на нашенеца, като се знае и какви милиони се харчат за издръжка на паразитите в многобройните НПО, както и в медиите, разкриването на медийните диверсанти не трудно. Спирам до тук, всеки да си прави анализа. Гунчева прави десетки лупинга, но и така не е ясно от финансов, или от емоционален подтик.

Коментирай

Пламен

преди 9 месеца

КК (Късопишковия Комплексар) е назначен от посолството, за да баламосва наивниците, че в България има опозиция. Не го слушайте какво говори, а гледайте какво прави! И КУРнела е същата, от един дол дренки са.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.