Чудите се ще излезем ли след тия избори от кризата? Ами трябва да се вгледаме назад и да видим кога всъщност започна тази криза?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/chudite-se-shte-izlezem-li-sled-tiya-izbori-ot-krizata-ami-tryabva-da-se-vgledame-nazad-i-da-vidim-koga-vsashtnost-zapochna-tazi-kriza/54133 SvobodnoSlovo.eu
Чудите се ще излезем ли след тия избори от кризата? Ами трябва да се вгледаме назад и да видим кога всъщност започна тази криза?

Чудите се ще излезем ли след тия избори от кризата?

Ами трябва да се вгледаме назад и да видим кога всъщност започна тази криза? И не, това не беше с протестите срещу Борисов 3, а доста по-рано. Юни месец 2014 г. когато цялата държавна машина беше впрегната да събори една банка и да ограби вложителите й.

И това беше началото на кризата на морала и ценностите. Беше премината една много дебела червена линия на общоевропейската ценностна система. Едва по-късно прерастна в политическа криза, а вече и в икономическа.

И ще излезем от този омагьосан кръг едва когато виновниците бъдат принудени да поемат своята отговорност. А виновниците всички ги знаем и те се подвизават в редиците на всички партии на статуквото.

Daniel Bojilov

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.