Да не кажа, че цялата история мирише много неприятно

https://svobodnoslovo.eu/komentar/da-ne-kazha-che-cyalata-istoriya-mirishe-mnogo-nepriyatno/145162 SvobodnoSlovo.eu
Да не кажа, че цялата история мирише много неприятно

Млада жена е пребита от бившето си гадже, след като я отвлякъл с кола. 

Изслушах дълго и напоително интервю по БНТ - бих казала недопустимо дълго- с братовчедка, която била свидетел как младежът отвежда бившата изгора, набутва я в кола. Бабата била пряк свидетел на агресията, братовчедката била там, но забележете - те не се обаждат в полицията. Братовчедката тичала като муха без глава и търсела отвлечената, звъняла й безброй пъти на нейния телефон, но май похитителят затварял апарата. 

Позвъняване в полицията за толкова дълго осъзнаване на потенциалната за живота опасност - йок. Ноу. А дали репортерката, която държи микрофон срещу братовчедката задава въпроса: "Извинете, чували ли сте нещо за телефон 112?" Ами не го задава. Що да го зададе, макар да е единственият логичен. Отвлечената се върнала у дома от Англия и в този миг бившето гадже я напада. А свидетелите чупят пръсти, но не сигнализират органите на реда. 

Аз лично не приемам за чиста монета история в която двама свидетели са наясно с житейска опасност, но никой не звъни в полицията. Да не кажа, че цялата история мирише много неприятно.

Лияна Панденлиева

1 Коментара

Ххахахха

9 hours before

и ти миришеш и то не от сега.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.