ДА ПРИКЛЮЧИМ ДУНАНМАТА ТВ 7/8! ЕТО АУДИОЗАПИСИТЕ, „ЩОТО АЗ ТАЯ НЕ СЪМ Я КАНИЛ, МАЙКА И ШЕ @БА“!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/da-priklyuchim-dunanmata-tv-78-eto-audiozapisite-shtoto-az-taya-ne-sam-ya-kanil-mayka-i-she-at-ba/15048 SvobodnoSlovo.eu
ДА ПРИКЛЮЧИМ ДУНАНМАТА ТВ 7/8! ЕТО АУДИОЗАПИСИТЕ, „ЩОТО АЗ ТАЯ НЕ СЪМ Я КАНИЛ, МАЙКА И ШЕ @БА“!

На 17 юни т.г. АФЕРА публикува:

ТВ 7/8 ПАДНА В КАНАЛА НА СТРАХА! ЩЕЛИ ДА МЕ АРЕСТУВАТ?! АМИ, АРЕ БЕ, ХУНТА, ДАВАЙТЕ, ЧАКАМ ВИ!

На 19 юни т.г. АФЕРА публикува:

ПСУВАЙ, ТОШКО, ПСУВАЙ! ПРЕМЕСТИХ СИ Я! /ВИДЕО!/

И тъй като от цялата ТВ 7/8 дунанма, едва ли не излезе, че аз съм виновна, и едва ли не, че аз съм се самопоканила в тяхната телевизия, че накрая и Тошко Йорданов яката ме изпсува на майка, да приключим тв 7/8 сагата – с картите на масата.

Приятел на Слави ми сподели, че Слави го попитал – тая жена не знае ли, че в телевизия не може да участва в две предавания в един ден…

Ами, „тая жена“, драги ми Слави, никак не е малоумна, и сега пуска цялата хронология на досега си с телевизия 7/8, за да се чуе тя като „не разбира“, вие какво разбирате от телевизия и сволода на словото. За да се чуе кой кого кани, за какво го кани, че даже и обяснява от кое предаване в кое ще вляза, и как Крум Савов: „говорих с Тошко…“, и как на финала останах „боса на асфалта“ пред хотела, чакайки кола на тв 7/8, защото „щели да ме арестуват“ и „се преценило“ да не участвам.

Сряда, 17 юни т.г., 14,47 часа, Крум Савов звъни на Веселина Томова от номер ……138, разговорът е от 2,23 минути:

Сряда, 17 юни т.г., 15, 00 часа, Веселина Томова звъни на Крум Савов на същия номер, разговорът е от 1,13 минути. В записа Крум Савов казва: „Ами знаеш ли КАК ГО РЕШИХМЕ С ТОШКО – малко при мене накрая и след това двамата с тебе ще се преместим при него…“:

Сряда, 17 юни, 17,59 часа, докато чакам пред хотела, на приложението WhatsApp Крум Савов ми звъни от номер ..….480 и ми казва, че негов /а и мой приятел/ на лични във Фейсбук му изпратил съобщение, че ще бъда арестувана за 24 часа и при това положение по-добре е да отклонят поканата.

Аз отвръщам, че това е интрига и не вярвам в подобно нещо, но и да ме арестуват – не ме е страх, какво от това и какъв е проблема. Питам и кой е „приятелят“, Крум Савов отвръща, че е Григор Здравков от Легия Антимафия. /б.а. впоследствие самият Григор Здравков написва на стената си във ФБ, че е предупредил Крум не, че ще ме арестуват, а е апелирал там да ме пазят, предвид ситуацията/.

Моля Крум Савов да ми звънне до три минути, за да знам какво да правя и да не продължавам да чакам на тротоара. Крум Савов отвръща, че ще „съгласува“ и ще ми се обади до три минути.

Сряда, 17 юни, 18,10 часа, пак по приложението WhatsApp Крум Савов ме уведомява, че е „съгласувал с ръководството“ и че те имали и два други източника, които им казали, че ще бъда арестувана за 24 часа, и се решило да отклонят поканата. Ок, отвръщам му, и добавям, да не се сърдят, че ще ги нарека плашипутарници.

Пиша всичко това, защото някои от феновете на телевизията останаха с впечатлението след псувнята на Тошко Йорданов, че изобщо не съм била канена, и защото искам да бъда докрай честна с читателите си.

Изводите оставам на тях.

Веселина Томова

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.