Да ви обясня накратко защо политическата система е изчерпана и политиците са пълни идиоти, че не го разбират

https://svobodnoslovo.eu/komentar/da-vi-obyasnya-nakratko-zashto-politicheskata-sistema-e-izcherpana-i-politicite-sa-palni-idioti-che-ne-go-razbirat/43951 SvobodnoSlovo.eu
Да ви обясня накратко защо политическата система е изчерпана и политиците са пълни идиоти, че не го разбират

Да ви обясня накратко защо политическата система е изчерпана и политиците са пълни идиоти, че не го разбират.

В момента в Парламента има 2 партии, които са абсолютно неприемливи за коалиция - ДПС и Възраждане. Те заедно имат 60 депутата.

Без тия депутати, да събереш 121 е абсурд. Просто няма как да стане. Трябва да спечелиш 2/3 от гласовете извън ДПС и Възраждане.

Това е абсолютно невъзможно. Време е за ВНС и реконструкция на конституционния модел. И стига сме губили време. Парламентът да гласува веднага свикване на ВНС като наруши двумесечния срок за свикването му. Дори с нарушение, веднъж проведен избор, санира нарушенията. Проведе ли се избор, това е народната воля, той не може да бъде отменен.

И да се променя конституцията...

Президентска република, пряк избор на премиер, нещо подобно. Не може да правим избори всяка година. Избори, които не произвеждат нищо, не са избори...

А тъпоумните политици нищо не усещат...

Добри Божилов

5 Коментара

До FuckEU

преди 1 година

:) Само е пропуснал някой цитат на Кенеди да изпляска в пост-а ... Нали е Член на Възхода ... Явно заработва, че те книгите му за нищо не стават ... Освен да си подпирам бидона със зеле ...

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Незнам Добри какъв писател си, имаш си и собствен сайт, но за политически коментатор въобще не ставаш. Първо нямаш елементарна политическа и геополитическа култура, за историческа и друга не иде реч. Нямаш и език и с лекота определяш всичките ни политици тъпоумни. Нямаш и национално чувство и даже не правиш опит да се ограмотиш, а има серия от предавания които вече няколко пъти изброявам, има и истински политически анализатори. Излез от заблудата си, че можеш да манипулираш. Гледай поне предаванията на Карбовски, той си подбира умните българи. Виж Яков Кедми беше при него, Николай Марков, Румен Петков показа накрая каква скапана американска колония сме, която унищожават пред очите ни. Има такива парадокси в нашето масово тъпоумие, че на всеки нормален може да му призлее. Иначе да си жив и здрав, не си нито първия, нито последния.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.