Демокрацията е пластелин, който може да се формира в зависимост от моментните US необходимости

https://svobodnoslovo.eu/komentar/demokraciyata-e-plastelin-koyto-mozhe-da-se-formira-v-zavisimost-ot-momentnite-us-neobhodimosti/126899 SvobodnoSlovo.eu
Демокрацията е пластелин, който може да се формира в зависимост от моментните US необходимости

Зеленски "победи" на предстоящите президентски избори в Незалежната. Американците му позволиха изборите да бъдат отменени. Заленски остава на своя пост. Вече няма как генерал Залужни да го победи на президентските избори.

В света подреден по "американски правила" е така. Демокрацията е пластелин, който може да се формира в зависимост от моментните US необходимости. По-ясно казано, тя се превръща в перманентен фарс, в който трябва да "верваме" до пълен откат.

Сeга Залужни вече не е опасен за Зеленски. Това дали ще остане той на своя пост или не е съвсем друг въпрос. Май Зеленски все още желае да го разкара. Ще видим!

Боян Чуков

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.