Девет депутата дължат 9 000 000 (девет милиона) лева на държавата

https://svobodnoslovo.eu/komentar/devet-deputata-dalzhat-9-000-000-devet-miliona-leva-na-darzhavata/110308 SvobodnoSlovo.eu
Девет депутата дължат 9 000 000 (девет милиона) лева на държавата

Цинизмът, който разпространяват депутатите продължава с пълна сила. Девет депутата дължат 9 000 000 (девет милиона) лева на държавата. Тези депутати са от ДПС, Възраждане, ГЕРБ и ППДБ. Напрактика всичките тези вече са клетвопрестъпници и трябва да търкат наровете в затвора, но не би! Гарван гарвану око не вади! 

   Трябва да си ненормален, за да се надяваш такива хора да мислят и работят за народа! Трябва да си най-големия наивник, за да вярваш, че тези, които дължат милиони не са в тотална зависимост от дълбоката държава. Не, че останалите не са на каишка също. 

  Иначе, представлението продължава!

Димитър Байрактаров 

2 Коментара

Иванов

преди 1 година

Давай повече информация бе Байрактаров, имаме чувството че те е страх. Времето за треперене отмина, боят настана. Ако това е вярно и ако имаш имена, нямаш причина да ги криеш, щото това може да си бъде хубава ПАРТЕНКА, каквито вече ни е писнало да ни поднасят. Извини ли се оная Кирчовата парапетка, като изплю безсрамно , че някои журналисти получавали по 4000 лева руски пари, да сме видели ,някой наистина да носи някаква отговорност. Кирето бастиса държавния бюджет с милиарди, прогони руските шпиони, но се лигави на тези РАЗУЗНАВАЧИ от посолството и отговорност НУЛЕВА не само никой не му търси отговорност, трябва да търпим кретенизмите му ежедневно. Е стига толкова, баста..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.