Добър ден, управляващи, Изглежда, че при вас понятието ВЪЗПИТАНИЕ не съществува

https://svobodnoslovo.eu/komentar/dobar-den-upravlyavashti-izglezhda-che-pri-vas-ponyatieto-vazpitanie-ne-sashtestvuva/2562 SvobodnoSlovo.eu
Добър ден, управляващи, Изглежда, че при вас понятието ВЪЗПИТАНИЕ не съществува

Добър ден, управляващи

Изглежда, че при вас понятието ВЪЗПИТАНИЕ не съществува. Убеден съм, че първите седем години от безсмисленият живот, който ви е дал Господ са абсолютно безполезни, както за вас, така и за хората около вас.

Мама и Тати не са ви научили, че едно нещо, ако не става по един начин, то сигурно има друг.

Опълчихте се на Лавров и казахте, че няма да го допуснете да премине през нашето въздушно пространство? Е, и? Ще му накривите шапката ли?

Лавров, ако иска, а сигурно ще го направи, ще покани сръбския си колега в Москва и това, което иска ще го постигне.

А вие, господа управници разберете, че това, което правите не е нищо друго освен нажежаване на отношенията на България с Русия, което е абсолютно безсмислено. Русия ще си остане Русия и щете или не, ще трябва да се съобразявате с нея и не само вие, а целия свят.

Дори сега, по време на специалната военна операция, целия свят се съобразява с Русия, макар и да не си го признава. Целия свят е настръхнал, че може да изкара най-кошмарната зима в студ и може би глад. Това което правите не е нещо по-различно от това, че обричате българският народ на живот по време на война и без да воюва.

Страшното е, че нито сега, нито после ще го проумеете.

Ако се явите на изпит по дипломация, ще ви изхвърлят още преди да ви напишат двойка.

Поздрави: Мажд Алгафари

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.