Една мумия броди из телевизиите!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/edna-mumiya-brodi-iz-televiziite/22410 SvobodnoSlovo.eu
Една мумия броди из телевизиите!

Да съм искал, нямаше да стане така! Както си прещраквах каналите и хоп: двама пъпчиви говорят, ама ти да видиш как говорят! А темата е : ЗАЩО СЕГА ЖИВЕЕМ ПО-ДОБРЕ ОТ НРБ!

Това е тъпият Канал 3, който по команда на Цв.Цв. се включва в платения американски хор да се плюе миналото. Та тези двамата, които са били в детската градина през 1989 година, ще ме учат какво е миналото и какво е щастливото днес! Гостенчето се пени и взе ,че изтърси: ами гледайте Антон Тодоров, там е истината…Господи! Все си мислех, че този пещерен антикомунист е някъде в гробището на политиката, а той казвал кога е хубаво и кога – не! Мумията / така го наричат теливизионери!/ изнесъл страшни справки! И палетата ни учат – забравете как сте живели, а четете статистиката на Мумията! Тази нещастник го махнаха от парламента, ала Цветанов го назначи на същата заплата в централата на ГЕРБ – изпуска ли се такова чудо! Това е Меси в политическата пропаганда! И Мумията се рови из някакви статистики, върви ги проверявай, за да продаде на краставичари краставици! Антон Тодоров може да впечатлява само едни такива пикльовци, които нямат два месеца стаж, които нямат и капка жизнен опит, а им плащат от Америка за България само и само да плюят. Колкото могат! Писна ми от мекерета, които си нямат понятие от история и политика, да ми дават акъл! Първо – не може да се сравнява сега с тогава, нещата са коренно различни! А келешите сравняват – имало било 66 хиляди аборта през 1989 година. А миналата година били 26 хиляди! Абе, нещастници – през 1989 година България е близо 9 милиона! А сета е 6,5 милиона! Кои да правят аборти – два милиона и двеста хиляди пенсионери ли! Или близо милион цигани – за тях е бизнес!Ами тези, дето могат да правят аборти, вашата уродлива демокрация ги прогони – над два милиона! Това е едно. Второ – 66 хиляди аборта това е статистика, вярна, защото се регистрираха тогава абортите. А сега представяте ли си колко частни кабинети, поликлиники – кой ти води отчетност? Ама няма кой да забие хлапетиите, дето ни дават акъл – на нас, патилите и живялите! А Мумията със стъпки тихи шава из телевизиите и пръска отрова! На хлапетиите ще река: АКО СЕГА НАИСТИНА ЖИВОТЪТ Е ПО-ХУБАВ ОТ ОНЗИ, ДРУГИЯ, НЯМА ДА ИМА НУЖДА ОТ ПРЕДАВАНИЯ! ХУБАВ ЖИВОТ И НАГРАДИ НЕ ДОТЯГАТ, КЕЛЕШИ! ПЛЮЕ СЕ МИНАЛО, КОЕТО Е ПО-ЛОШО ОТ НАСТОЯЩЕТО!

Стефан Северин

http://pogled.info

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.