Егати държавата

https://svobodnoslovo.eu/komentar/egati-darzhavata/14443 SvobodnoSlovo.eu
Егати държавата

Премиерът - мутра

Председателят на НС - проста кърджалийска п.

Народът - тулупи и негодници

Гражданското общество - тиня и кал

Егати държавата.

Затова предлагам, така и така сме тулупи и негодници, и то неблагодарни за топлите бацеви грижи за нас, поне да си заслужим обидите. Да изритаме мутрата, ПКП и останалата гнусна сган. Естествено, Шиши трябва да води групичката на отправящите се към съда и затвора. И Сокола също.

То направо си стана срамно да останеш нормален българин, български гражданин и сънародник. Някак си не се вписваш в представата на управляващите. Че даже и народ не си. И ти го напомнят всеки ден от екрана и по социалните мрежи. Втълпяват ни, че не заслужаваме нищо друго освен мутри да ни управляват, защото сме кал, тулупи и маргинали. И негодници. Затова заслужаваме тях.

Винаги съм смятала, че като ме обидят, трябва да го заслужа. И - всекиму заслуженото. Затова нека тулупите и тинята да изметем простата к.п. и мутрата. И Шиши. И Сокола. И понеже не ни смятат за хора, да постъпим с тях така, както те го виждат в най-големите си страхове. Защото го заслужават.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.